Povezane vesti
Slavlje kod Živojinovića! Prija ostavlja emotivne poruke: "Najbolji tata, volimo te!" (foto)
Mondo 19.08.2020
Pevačica Aleksandra Prijović javno čestita suprugu Filipu Živojinoviću rođendan! Pevačica Aleksandra Prijović javno čestita suprugu Filipu Živojinoviću rođendan! Danas je posebno radostan dan u domu Živojinovića. Bobin sin, Filip… »
Još jedno slavlje u domu živojinovića! Prija mužu Filipu čestitala rođendan dirljivim rečima, a tek će da odreši kesu
Kurir 19.08.2020
Pevačica Aleksandra Prijović uz zajedničku fotografiju i najlepše reči čestitala je svom suprugu Filipu Živojinoviću rođendan. - Srecan rođendan najboljem tati. Volimo te Aleksandar i ja - napisala je Prija. View this post on Instagram Srecan… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor trojici aktivista SNS-a koji su polomili vilicu studentkinji, četvrtom kućni pritvor
Glas Zaječara pre 52 minutajoš 24 povezane

Studenti zovu na hitan protest: Okupljanje u kampusu, ide se do prostorija SNS-a
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih

Danas: Suspendovan policajac koji je priveo napadača na članove grupe Beogradski sindikat
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 12 povezanih