Povezane vesti
"Udarao me, bacao na pod, izbacivao bosu iz stana, izgubila sam bebu": Jeziva ispovest Zerine Hećo o paklu sa pevačem Dadom…
Blic 19.08.2020
Nekadašnja učesnica "Zadruge" Zerina Hećo danas je u specijalnoj emisiji na TV "Pink" iznela detalje veze sa bivšim partnerom, pevačem Dadom Glišićem, kog je prijavila za fizičko maltretiranje. Zerina je u pomenutoj emisiji navela da ju je Dado… »
Pretukao me je, zaključao i izašao iz stana! Zerina Hećo otkrila jezive detalje kako ju je Dado Glišić zlostavljao!
Kurir 19.08.2020
Bivša zadrugarka Zerina Hećo otkrila sve o drami kroz koju je prošla. Na Zerinu je, kako ona tvrdi, fizički nasrnuo njen bivši emotivni partner, pevač Dado Glišić. "Javio se sa pričom, smatrao je da sam talentovana i pozvao me je u Beograd… »
Potresna ispovest zerine Hećo danas u specijalnoj emisiji Na pinku! Bivša zadrugarka spremna da pred kamerama otkrije sve o…
Press 19.08.2020
Bivša zadrugarka Zerina Hećo gostovaće u sredu od 16 časova u specijalnoj emisiji na televiziji Pink, u kojoj će otkriti sve o drami kroz koju je prošla. Foto:pink Na Zerinu je, kako ona tvrdi, fizički nasrnuo njen bivši emotivni partner pevač… »
Vesti dana »

Demonstranti otišli sa kapije N1, Vulin potvrdio da je organizovao blokadu
Insajder pre 45 minutajoš 45 povezanih

Stotinak radnika GSP i građana blokiralo raskrsnicu Kneza Miloša i Kralja Milana, studenti iz Novog Sada i Kragujevca pešače ka Beogradu (foto, video)
Blic pre 45 minutajoš 19 povezanih

Studenti podržali Bogdanovića posle utakmice sezone : I ti ga pumpaš, kapitenu naš
Danas pre 21 minutajoš 17 povezanih