Повезане вести

"Ударао ме, бацао на под, избацивао босу из стана, изгубила сам бебу": Језива исповест Зерине Хећо о паклу са певачем Дадом…

"Ударао ме, бацао на под, избацивао босу из стана, изгубила сам бебу": Језива исповест Зерине Хећо о паклу са певачем Дадом…

Блиц 19.08.2020
Некадашња учесница "Задруге" Зерина Хећо данас је у специјалној емисији на ТВ "Пинк" изнела детаље везе са бившим партнером, певачем Дадом Глишићем, ког је пријавила за физичко малтретирање. Зерина је у поменутој емисији… »
Претукао ме је, закључао и изашао из стана! Зерина Хећо открила језиве детаље како ју је Дадо Глишић злостављао!

Претукао ме је, закључао и изашао из стана! Зерина Хећо открила језиве детаље како ју је Дадо Глишић злостављао!

Курир 19.08.2020
Бивша задругарка Зерина Хећо открила све о драми кроз коју је прошла. На Зерину је, како она тврди, физички насрнуо њен бивши емотивни партнер, певач Дадо Глишић. "Јавио се са причом, сматрао је да сам талентована и позвао ме је… »
Потресна исповест зерине Хећо данас у специјалној емисији На пинку! Бивша задругарка спремна да пред камерама открије све о…

Потресна исповест зерине Хећо данас у специјалној емисији На пинку! Бивша задругарка спремна да пред камерама открије све о…

Пресс 19.08.2020
Бивша задругарка Зерина Хећо гостоваће у среду од 16 часова у специјалној емисији на телевизији Пинк, у којој ће открити све о драми кроз коју је прошла. Фото:пинк На Зерину је, како она тврди, физички насрнуо њен бивши емотивни… »

Вести дана »