Povezane vesti
"Udarao me, bacao na pod, izbacivao bosu iz stana, izgubila sam bebu": Jeziva ispovest Zerine Hećo o paklu sa pevačem Dadom…
Blic 19.08.2020
Nekadašnja učesnica "Zadruge" Zerina Hećo danas je u specijalnoj emisiji na TV "Pink" iznela detalje veze sa bivšim partnerom, pevačem Dadom Glišićem, kog je prijavila za fizičko maltretiranje. Zerina je u pomenutoj emisiji navela da ju je Dado Glišić… »
Pretukao me je, zaključao i izašao iz stana! Zerina Hećo otkrila jezive detalje kako ju je Dado Glišić zlostavljao!
Kurir 19.08.2020
Bivša zadrugarka Zerina Hećo otkrila sve o drami kroz koju je prošla. Na Zerinu je, kako ona tvrdi, fizički nasrnuo njen bivši emotivni partner, pevač Dado Glišić. "Javio se sa pričom, smatrao je da sam talentovana i pozvao me je u Beograd. Odgovorila… »
Potresna ispovest zerine Hećo danas u specijalnoj emisiji Na pinku! Bivša zadrugarka spremna da pred kamerama otkrije sve o…
Press 19.08.2020
Bivša zadrugarka Zerina Hećo gostovaće u sredu od 16 časova u specijalnoj emisiji na televiziji Pink, u kojoj će otkriti sve o drami kroz koju je prošla. Foto:pink Na Zerinu je, kako ona tvrdi, fizički nasrnuo njen bivši emotivni partner pevač Dado… »
Vesti dana »
MUP Kosova: Od ponedeljka počinje podnošenje zahteva za prijavu boravka i adrese
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 37 povezanih
Modžtaba Hamnei 'obavlja dužnosti', kažu iz Teherana, Tramp 'čuo da nije živ'
BBC News pre 26 minutajoš 28 povezanih
"Spremaju novi 11. septembar" Upaljen alarm zbog brutalnih optužbi Irana, isplivao snimak napada na američku ambasadu: Tramp zove Evropu u pomoć, stigao hladan tuš (foto, video)
Blic pre 6 minutajoš 30 povezanih
Prelepa Ruskinja oduševila Srbiju: Evo šta je uradila usred Amerike!
Večernje novosti pre 51 minutajoš 53 povezane