Povezane vesti
Šarčević: Isključivaćemo regiju po regiju ako bukne zaraza
Nova 19.08.2020
Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže za Nova.rs ministar prosvete Mladen Šarčević. On dodaje da "mi, za razliku od njih, imamo sve kompletno i kao onlajn varijantu". “Imamo šest… »
Šarčević: Za razliku od Crne Gore, mi imamo sve kompletno, pa i onlajn varijantu
N1 Info 19.08.2020
Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže za Nova.rs ministar prosvete Mladen Šarčević. On dodaje da "mi, za razliku od njih, imamo sve kompletno kao i onlajn varijantu". “Imamo šest… »
Ministar Šarčević otkrio plan u slučaju da bukne korona! "Imamo i tu opciju"
Mondo 19.08.2020
Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 38 povezanih

Pretučen član Demokratske stranke u Novom Sadu: Pretukli ga batinaši SNS, tvrdi DS
Danas pre 13 minutajoš 24 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 2 satajoš 33 povezane

Stević upozorava: Saobraćaj krcat, granice pune, Guča pod totalnom blokadom!
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih

Ljubimac Grobara otvorio dušu: Napredovao sam u Zvezdi! Partizan? Vau, čoveče! On mi je najviše pomogao da vidim šta je taj klub!
Kurir pre 3 minutajoš 17 povezanih