Povezane vesti
Šarčević: Isključivaćemo regiju po regiju ako bukne zaraza
Nova 19.08.2020
Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže za Nova.rs ministar prosvete Mladen Šarčević. On dodaje da "mi, za razliku od njih, imamo sve kompletno i kao onlajn varijantu". “Imamo šest… »
Šarčević: Za razliku od Crne Gore, mi imamo sve kompletno, pa i onlajn varijantu
N1 Info 19.08.2020
Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže za Nova.rs ministar prosvete Mladen Šarčević. On dodaje da "mi, za razliku od njih, imamo sve kompletno kao i onlajn varijantu". “Imamo šest… »
Ministar Šarčević otkrio plan u slučaju da bukne korona! "Imamo i tu opciju"
Mondo 19.08.2020
Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže… »
Vesti dana »

Beograd u znaku Srpskih zastava: Dan srpskog jedinstva biće obeležen i u rodnom gradu najpoznatijeg Solunca, Dragutina Matića (foto)
Blic pre 41 minutajoš 2 povezane

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Vremenska prognoza za ponedeljak 15. septembar 2025: Tokom jutra slaba kiša, temperatura do 27
Beta pre 4 satijoš 1 povezana