Povezane vesti
Šarčević: Isključivaćemo regiju po regiju ako bukne zaraza
Nova 19.08.2020
Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže za Nova.rs ministar prosvete Mladen Šarčević. On dodaje da "mi, za razliku od njih, imamo sve kompletno i kao onlajn varijantu". “Imamo šest… »
Šarčević: Za razliku od Crne Gore, mi imamo sve kompletno, pa i onlajn varijantu
N1 Info 19.08.2020
Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže za Nova.rs ministar prosvete Mladen Šarčević. On dodaje da "mi, za razliku od njih, imamo sve kompletno kao i onlajn varijantu". “Imamo šest… »
Ministar Šarčević otkrio plan u slučaju da bukne korona! "Imamo i tu opciju"
Mondo 19.08.2020
Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. Za razliku od Crne Gore, koja je pomerila početak školske godine za oktobar, mi ne razmišljamo o tome, kaže… »
Vesti dana »
Završen studentski skup "Sve se vidi na Vidovdan" u Kraljevu - Poruke o Kosovu, poštovanju ustava i zakona, prosveti (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih
Smrtonosni toplotni talas u Evropi: Ekstremne vrućine odnose živote, umrlo više od 1.300 ljudi
Euronews pre 3 satajoš 28 povezanih
Advokatica: Pušteno svih 36 privedenih nakon Vidovdana na Gazimestanu, sutra prekršajno ročište
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih