Povezane vesti
Bivši zadrugar bacio oko na "Ženu od sultana"! Ona mu je ovako odgovorila, a pomenula i njegovu bivšu
Mondo 19.08.2020
Svi su bili super, ali ona se izdvojila. Svi su bili super, ali ona se izdvojila. Tijana Milentijević, poznatija kao "Žena od sultana" prokomentarisla je bivše učesnike Zadruge i otkrila ko joj je bio favorit. "Pratila sam povremeno, uglavnom noću. Onda… »
Ja sam joj bio favorit! Mensur bacio oko na ženu od sultana? Evo kako mu je Tijana odgovorila, spomenula je i Minu!
Kurir 19.08.2020
Tijana Milentijević, "Žena od sultana" je prokomentarisala zadrugare, ali i otkrila ko joj je bio favorit. "Pratila sam povremeno, uglavnom noću. Onda znam najbolje (smeh). Ma svi su bili super, Mensur je super, samo mora malo da se smiri" rekla je… »
Vesti dana »
U Srbiji 7,4 odsto više turista nego u istom mesecu prošle godine, koje destinacije su najposećenije?
Insajder pre 3 satajoš 37 povezanih
Nemanja Vidić pita da li mu je bezbednost i dalje ugrožena: Ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije ne okrenu glavu
N1 Info pre 15 minutajoš 33 povezane
Šapić je danas otvorio "Pandorinu kutiju": Sad ove spomenike očekuju u različitim krajevima Beograda i - plačemo na Taš
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji: Sombor u 15 časova najtopliji grad sa 40 stepeni, u Beogradu izmereno 39
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 73 povezane
"Paket novih mera neće biti teret za budžet niti narušiti fiskalna pravila"
B92 pre 25 minutajoš 51 povezana