Povezane vesti
Visok 12 metara: Kuči postavili ogroman krst na brdu iznad Podgorice u odbranu svetinja (foto)
Kurir 20.08.2020
Verni narod iz Kuča je na Sjenici, brdu iznad Podgorice, postavio veliki krst, u znak podrške odbrani svetinja. Krst je visok 12 metara, napravljen je od metalne konstrukcije, a osvetljava ga led rasveta. Može se videti iz svih delova Podgorice… »
Podrška odbrani svetinja: Kuči postavili veliki krst na brdu Sjenica, iznad Podgorice! (Foto/video)
Večernje novosti 20.08.2020
VERNI narod iz Kuča i omladina sinoć su na Sjenici, brdu iznad Podgorice, postavili veliki krst, u znak podrške odbrani svetinja. Krst je visok 12 metara, napravljen je od metalne konstrukcije, a osvetljava ga led rasveta. Foto: borba.me Kuči su još… »
Osvetljen i visok 12 metara: Kuči postavili veliki krst na brdu iznad Podgorice /video/
Sputnik 20.08.2020
Verni narod iz Kuča i omladina je na Sjenici, brdu iznad Podgorice, postavila veliki krst, u znak podrške odbrani svetinja. Krst je visok 12 metra, napravljen je od metalne konstrukcije, a osvetljava ga led rasveta, prenosi portal "In4S". Kuči su još… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 3 sata

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 7 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane