Povezane vesti
Delovi Satelita i Kaća bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 20.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti novosadska ulica Anđe Ranković (od Braće Dronjak do Bate Brkića), kao i ulica Vojina Paleksića u Kaću. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Kovilja bez vode do 13 sati
RTV 20.08.2020
KOVILJ - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti deo ulice Stevana Pešića u Kovilju (od ulice Laze Kostića do ulice 7. jula). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Deo Kovilja bez vode zbog havarije
Radio 021 20.08.2020
Deo Kovilja nema vode zbog havarije. Bez vode će do 13 časova biti deo Ulice Stevana Pešića, od Ulice Laze Kostića do Ulice 7. jula. U "Vodovodu" kažu da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Kovilja bez vode do 13 sati
Dnevnik 20.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će u Kovilju do 13 sati biti deo Ulice Stevana Pešića (od Ulice Laze Kostića do Ulice 7. jula), javlja JKP „vodovod i kanalizacija“. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Kovilja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 20.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti deo Ulice Stevana Pešića u Kovilju – od Ulice Laze Kostića do Ulice 7. jula. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
Đurić: Pogurati pitanje proširenja EU u 2026, to treba da bude geopolitička odluka
Euronews pre 51 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju u decembru 2025: stabilno vreme sa maglom i toplim danima
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 19 povezanih
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji od danas mogu da se provere onlajn: Evo kako pristupiti podacima
Nedeljnik pre 21 minutajoš 15 povezanih