Povezane vesti
Kriza je definitivno promenila naše navike, trgovcima biciklima posao sada cveta
Telegraf 20.08.2020
Ostali sektori, koji u Nemačkoj trenutno beleže vrlo dobre rezultate, jesu radnje građevinskog materijala i prodavnice "Uradi sam" Nemački trgovci biciklima su među najvećim dobitnicima tokom trajanja krize korona virusa, sudeći po rezultatima… »
Prodavači bicikala najveći dobitnici u korona krizi
Al Jazeera 20.08.2020
Gotovo svi njemački trgovci biciklima su zadovoljni trenutnom poslovnom situacijom, jer doživljavaju pravi bum. Njemački trgovci biciklima su među najvećim dobitnicima tokom trajanja krize korona virusa, prema rezultatima istraživanja IFO instituta… »
U Nemačkoj je jedan posao procvetao u korona krizi
Politika 20.08.2020
MINHEN – Nemački trgovci biciklima su među najvećim dobitnicima tokom trajanja krize korona virusa, prema rezultatima istraživanja IFO instituta objavljenim u publikaciji Biznis pregled. Gotovo svi trgovci biciklima su zadovoljni trenutnom poslovnom… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, ako nafta pređe 120 dolara, "ne znam šta ću"
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih
Američka Centralna komanda: poginulo 13, ranjeno oko 200 američkih vojnika
Politika pre 1 satjoš 38 povezanih
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 11 povezanih
Dodela Oskara: Veliki pobednik večeri film "Jedna bitka za drugom" sa šest nagrada
RTV pre 4 satijoš 65 povezanih