Povezane vesti
„Moje najmoje“: Jelena Đoković objavila preslatku fotografiju koja je oduševila sve (FOTO)
Vesti online 20.08.2020
Supruga najboljeg tenisera sveta Jelena Đoković objavila je na fotografiju na društvenim mrežama koja se, i te kako, dopala njenim pratiocima. Jelena , koja je inače poznata kao osoba koja obožava kućne ljubimce, baš kao i Novak, postavila je fotografiju… »
"Moje najmoje": Nakon što su ostali bez ljubimca Tesle Jelena Đoković podelila fotografiju koja je izazvala lavinu komentara
Blic 20.08.2020
Supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena, na društvenim mrežama je nedavno podelila tužne vesti i otkrila da su ostali bez kućnog ljubimca, psa Tesle za koga su svi bili emotivno vezani. Međutim, danas je Jelena , koja je inače poznata kao… »
Vesti dana »

MUP: Uhapšen osumnjičeni za napad na policajce ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
NIN pre 21 minutajoš 33 povezane

Ponovo odložene američke sankcije NIS-u! Đedović: Uspeli smo da sačuvamo energetsku sigurnost
Blic pre 0 minutajoš 37 povezanih

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Milan Gurović pred evrobasket: „Ovo je za nas zicer“ „orlovi“ lete po zlato: Autsajder sa Baltika prva prepreka za Srbiju!
Hot sport pre 1 minutjoš 39 povezanih