Повезане вести
Вучић: Док сам при свести неће доћи до признања Косова
Н1 Инфо 20.08.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да уколико бивши премијер Косова Рамуш Харадинај путује у Вашингтон по коначни споразум, "може одмах да врати свој авион и да не путује уопште". "Ми идемо у Вашингтон да разговарамо о… »
Вучић о Харадинајевој изјави: Без коначног споразума у Вашингтону
Слободна Европа 20.08.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да у Вашингтону може бити разговора само о утврђеним темама и да коначног споразума о Косову тамо неће бити. "Можемо да разговармао о свакој теми, али да они добију све, а ми ништа, и… »
Вучић је Харадинају упутио јасну поруку: Ако си то помислио, не мораш ни да трошиш керозин
Правда 20.08.2020
Александар Вучић, председник Србије, говорио је о актуелним темама у интервјуу за ТВ Пинк. - У политичком смислу даћемо све од себе да сачувамо светиње на КиМ. Не можете да гарантујете ништа када немате војску и полицију доле… »
Тај филм неће гледати! Вучић послао јединствену поруку: Харадинај нек не троши керозин до Америке
Србија данас 20.08.2020
Рекао је да предстојећи разговори свакако неће бити лаки. Харадинај може одмах да окрене свој авион и не троши керозин ако у Вашингтон иде по коначни споразум, јер тога неће бити тамо, поручује председник Србије Александар Вучић… »
Вести дана »

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 3 сатајош 34 повезане

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Н1 Инфо пре 1 сатјош 24 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 32 минутајош 25 повезаних