Povezane vesti
Đoković: Nisam protiv vakcinacije, ko sam ja da pričam o tome?
Sportski žurnal 20.08.2020
Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je njegova prethodna izjava u vezi sa vakcinom protiv korona virusa protumačena na pogrešan način. Đoković je pre nekoliko meseci u razgovori sa srpskim sportistima izjavio da je protiv vakcinacije i da ne… »
"Ovo je poslednji: Put!" Novak Đoković se ugrizao za jezik, pa nevoljno ponovio stav o vakcinaciji: Dakle, ovako...
Sportal blic 20.08.2020
Novak Đoković, prvi reket sveta, verovatno poslednji put se osvrnuo na priču o vakcinaciji. Srpski teniser je pre nekoliko meseci izjavio da “ne bi voleo da unosi nešto neprovereno u telo”, te da bi morao da sasluša sve i dobro prouči eventualnu vakcinu… »
Novak: Nisam protiv vakcine, ko sam ja da pričam o tome
N1 Info 20.08.2020
Stav Novaka Đokovića o vakcinaciji ponovo je u svetskim medijima tema broj jedan. Pre nekoliko meseci, kada je proglašena pandemija koronavirusa i kada se spekulisalo da možda teniserima neće biti dozovoljeno da igraju ukoliko se ne vakcinišu, Novak… »
Đoković Amerikancima: Moj problem sa vakcinacijom…
Nova 20.08.2020
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, ponovo je govorio o svom stavu o vakcinaciji. Srpski teniser je pre nekoliko meseci izjavio kako ne bi voleo da unosi nešto neprovereno u telo, te da bi morao da sasluša sve i dobro prouči eventualnu vakcinu za… »
Vesti dana »
Završene blokade puteva u Srbiji, u ponoć uklonjena poslednja blokada u Miločaju kod Kraljeva
Beta pre 11 minutajoš 34 povezane
Izrael gađao Teheran, iranska vojska Kurde, Senat nije uspeo da veže ruke Trampu
BBC News pre 27 minutajoš 37 povezanih
Uhapšeno devet ljudi osumnjičenih za krijumčarenje više od 70 migranata
Insajder pre 36 minutajoš 28 povezanih