Povezane vesti
Novi zakon će usporiti trotinete, vožnja samo po trotoaru
Nova 20.08.2020
Na ulicama se sve češće mogu videti električni trotineti čije korišćenje u saobraćaju u Srbiji još uvek nije regulisano zakonom, a bilo je i sudara s drugim vozilima. U Agenciji za bezbednost saobraćaja kažu da se uveliko radi na novom Zakonu o… »
Novi zakon regulisaće električne trotinete – vožnja samo trotoarom do šest kilometara na sat
Moj Novi Sad 20.08.2020
Na ulicama se sve češće mogu videti električni trotineti čije korišćenje u saobraćaju u Srbiji još uvek nije regulisano zakonom, a bilo je i sudara s drugim vozilima. U Agenciji za bezbednost saobraćaja kažu da se uveliko radi na novom Zakonu o… »
Novi zakon reguliše trotinete - samo po trotoaru i 6 km/h
Dnevnik 20.08.2020
Na ulicama se sve češće mogu videti električni trotineti čije korišćenje u saobraćaju u Srbiji još uvek nije regulisano zakonom, a bilo je situacija u kojima je dolazilo i do sudara sa drugim vozilima, pa u Agenciji za bezbednost saobraćaja kažu da se… »
Vesti dana »
"Jedini ste poslanik na kojeg je sletela muva" Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o izmenama seta izbornih zakona, Janjić i Jovanov u klinču (video)
Blic pre 25 minutajoš 42 povezane
Samit koji kroji sudbinu sveta: Tramp u Pekingu – detaljan plan "ofanzive" na Sija
Večernje novosti pre 41 minutajoš 47 povezanih
Smrt na vešalima za "agenta Mosada"! Iran bez milosti pogubio Ehsana (32) - Isplivali jezivi detalji, priznanje mladića je iznuđeno?
Kurir pre 56 minutajoš 32 povezane
Boj Džordž nakon ispadanja sa Evrovizije: Tužan sam, ali iskustvo je bilo fantastično
N1 Info pre 2 satajoš 70 povezanih
"Stigla nova ponuda MOL-a, mi i dalje nismo zadovoljni": Oglasila se ministarka Đedović Handanović u vezi NIS-a
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih