Povezane vesti
Petrovo naselje i Branka Radičevića bez vode do 13 sati
Dnevnik 21.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Petrovo naselje i Ulica Branka Radičevića u Novom Sadu, javljaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Ulica Branka Radičevića do 13 sati bez vode
RTV 21.08.2020
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulica Branka Radičevića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog radova na sanaciji havarije bez… »
Deo Kaća bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 21.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Petrovo naselje u Kaću. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Salajke bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 21.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Branka Radičevića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Izrael napao Liban, Iran poručuje da razgovor sa Amerikom 'nema smisla'
BBC News pre 5 satijoš 29 povezanih
Putin čestitao rođendan Trampu, nazvao ga briljantnom osobom i političarem
Beta pre 3 satajoš 42 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 14 satijoš 5 povezanih
(Video) Jako nevreme čupalo žice i lomilo drveće! Oštećena vozila, ulice poplavljene! Alarmantno stanje u Novom Sadu: Policija i vatrogasci na terenu
Blic pre 1 danjoš 117 povezanih
Petoro Srba uhapšeno na KiM – Priština ih tereti za navodnu umešanost u slučaj Račak
RTS pre 5 satijoš 39 povezanih