Povezane vesti
Petrovo naselje i Branka Radičevića bez vode do 13 sati
Dnevnik 21.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Petrovo naselje i Ulica Branka Radičevića u Novom Sadu, javljaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Ulica Branka Radičevića do 13 sati bez vode
RTV 21.08.2020
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulica Branka Radičevića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog radova na sanaciji… »
Deo Kaća bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 21.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Petrovo naselje u Kaću. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Salajke bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 21.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Branka Radičevića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 38 minutajoš 2 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 31 minutajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane