Povezane vesti

Pomirili se Stanija i Tomović: Mene nije sramota reći da sam te voleo i kada sam jeo go*na o tebi

Pomirili se Stanija i Tomović: Mene nije sramota reći da sam te voleo i kada sam jeo go*na o tebi

Telegraf 21.08.2020
- Rekla sam danas sve što mi je bilo na srcu i duši. Sad izvoli ti... - napisala je Stanija. Nekadašnji ljubavni par Stanija Dobrojević i Vladimir Tomovć imali su buran raskid nakon kojeg su bili u lošim odnosima, ali kako sada izgleda, njih dvoje su se… »
Ja sam na njenoj strani! Tomović otkrio u kakvom je sada odnosu sa Stanijom! Evo šta njoj ne treba!

Ja sam na njenoj strani! Tomović otkrio u kakvom je sada odnosu sa Stanijom! Evo šta njoj ne treba!

Kurir 21.08.2020
Vladimir Tomović se uključio uživo u radio , a osim razgovora sa Jelenom Pešić, on je prokomentarisao i u kakvom je odnosu sa Stanijom Dobrojević. Njih dvoje imali su turbulentan odnos u prošlosti, a sada su "zakopali ratne sekire". "Svašta smo… »
Stanija i Vladimir Tomović zakopali ratne sekire: Voleo sam te i kad sam jeo gov*a o tebi!

Stanija i Vladimir Tomović zakopali ratne sekire: Voleo sam te i kad sam jeo gov*a o tebi!

Mondo 21.08.2020
Zadrugar je uputio starleti nežne reči i pružio joj podršku! Zadrugar je uputio starleti nežne reči i pružio joj podršku! Bivši učesnik Zadruge Vladimir Tomović i starleta Stanija Dobrojević bili su u ljubavnoj vezi tokom druge sezone pomenutog… »

Vesti dana »