Повезане вести
"Туристи више неће шетати у топлесу и тангама док ми са венцима идемо ка Спомен-костурници": Лежаљке и сунцобрани са острва…
Блиц 22.08.2020
Представници Удружења српско-грчког пријатељства договорили су се са градоначелницом Крфа да лежаљке и сунцобрани буду уклоњени са плаже на острву Видо, изјавио је данас председник удружења Жељко Поповић. На састанку у… »
Власти на Крфу нуде компромис: Без топлеса на Виду, крај гробова наше војске
Спутник 22.08.2020
Лежаљке и сунцобрани на острву Видо биће, ипак, уклоњени. Све време на плажи ће бити чувар који ће водити рачуна да посетиоци поштују кодекс облачења. Ово је открио Жељко Поповић, председник Удружења српско-грчког… »
Власти на Крфу нуде компромис: Без топлеса на Виду, крај гробова наше војске
Вечерње новости 22.08.2020
ЛЕЖАЉКЕ и сунцобрани на острву Видо биће, ипак, уклоњени. Све време на плажи ће бити чувар који ће водити рачуна да посетиоци поштују кодекс облачења. Ово нам је јуче открио Жељко Поповић, председник Удружења српско-грчког… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана