Povezane vesti
Silovao me je moćnik iz domaće filmske industrije! Lepa glumica iz "Ivkove slave" ispričala šokantnu priču!
Mondo 22.08.2020
Nakon incidenta pobegla je u Ameriku. Nakon incidenta pobegla je u Ameriku. Glumica Danijela Štajnfeld koja je igrala u "Ivkovoj slavi" lik lepe Mariole zbog jednog jezivog incidenta pobegla je u Ameriku. Ona se nedavno pojavila na Filmskom festivalu u… »
Danijela Štajnfeld otkrila da je bila žrtva silovanja
Nova 22.08.2020
Glumica Danijela Štajnfeld koja se proslavila ulogom Mariole u filmu "Ivkova slava" iz 2005. godine, povukla sa sa scene nakon ovog ostvarenja, a sada je progovorila o teškom periodu kroz koji je prošla. Naime, Danijela je ispričala da je bila… »
Potresna priča glumice danijele Štajnfeld: Silovao me je moćnik iz srpske filmske industrije! Iznela šok detalje
Kurir 22.08.2020
Glumica u Sarajevu predstavila svoj dokumentarac "Zaceli me", u kome je ispričala zašto je napustila Srbiju i svoju stranu priče kao žrtva seksualnog nasilja. Danijela Štajnfeld otišla je iz Srbije zbog silovanja! Lepa Mariola iz filma "Ivkova… »
"Primetila sam da je nema, ali nisam znala: Zašto..." Nakon što je glumica Danijela javno priznala da je bila silovana…
Blic 22.08.2020
Glumica Danijela Štajnfeld prepoznatljiva je po ulozi u jednom od najpopularnijih domaćih filmova, "Ivkova slava" iz 2005. godine u svom u dokumentarcu "Drži me čvrsto" rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije. Dokumentarac… »
Nakon što je Danijela obelodanila da je silovana, oglasila se mirka vasiljević: Koleginici je uputila ove reči podrške!
Kurir 22.08.2020
Glumica Danijela Štajnfeld prepoznatljiva je po ulozi u jednom od najpopularnijih domaćih filmova, "Ivkova slava" iz 2005. godine, u kom je igrala lepu Mariolu, devojku u koju je bio zaljubljen Svetislav (Nikola Đuričko). Danijela je tada imala svega… »
Prelepa glumica iz "Ivkove slave": Silovao me je moćnik iz filmske industrije
Telegraf 22.08.2020
Danijela je dokumentarac nedavno predstavila na Filmskom festivalu u Sarajevu, a u ostvarenju je intervjuisala i žrtve i zlostavljače, ali i ispričala šta se njoj dogodilo. Glumica Danijela Štajnfeld prepoznatljiva je po ulozi u jednom od… »
Vesti dana »
Arakči najavio mogućnost početka pregovora Irana i Evrope; IDF: Izvršeni udari na grad Tir
RTS pre 50 minutajoš 6 povezanih
Na sastanku sa Bajdenom Si ocenio: Odnosi SAD i Kine su ostali stabilni
Politika pre 14 minutajoš 4 povezane
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 9 satijoš 2 povezane
U nedelju protest u Novom Sadu: Najavljena šestočasovna blokada raskrsnice kod Železničke stanice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Putin i Kim jačaju savez: Oružje Severne Koreje pristiže u Rusiju u velikim količinama!
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih