Повезане вести

Силовао ме је моћник из домаће филмске индустрије! Лепа глумица из "Ивкове славе" испричала шокантну причу!

Силовао ме је моћник из домаће филмске индустрије! Лепа глумица из "Ивкове славе" испричала шокантну причу!

Мондо 22.08.2020
Након инцидента побегла је у Америку. Након инцидента побегла је у Америку. Глумица Данијела Штајнфелд која је играла у "Ивковој слави" лик лепе Мариоле због једног језивог инцидента побегла је у Америку. Она се недавно појавила… »
Данијела Штајнфелд открила да је била жртва силовања

Данијела Штајнфелд открила да је била жртва силовања

Нова 22.08.2020
Глумица Данијела Штајнфелд која се прославила улогом Мариоле у филму "Ивкова слава" из 2005. године, повукла са са сцене након овог остварења, а сада је проговорила о тешком периоду кроз који је прошла. Наиме, Данијела је… »
Потресна прича глумице данијеле Штајнфелд: Силовао ме је моћник из српске филмске индустрије! Изнела шок детаље

Потресна прича глумице данијеле Штајнфелд: Силовао ме је моћник из српске филмске индустрије! Изнела шок детаље

Курир 22.08.2020
Глумица у Сарајеву представила свој документарац "Зацели ме", у коме је испричала зашто је напустила Србију и своју страну приче као жртва сексуалног насиља. Данијела Штајнфелд отишла је из Србије због силовања! Лепа Мариола из… »
"Приметила сам да је нема, али нисам знала: Зашто..." Након што је глумица Данијела јавно признала да је била силована…

"Приметила сам да је нема, али нисам знала: Зашто..." Након што је глумица Данијела јавно признала да је била силована…

Блиц 22.08.2020
Глумица Данијела Штајнфелд препознатљива је по улози у једном од најпопуларнијих домаћих филмова, "Ивкова слава" из 2005. године у свом у документарцу "Држи ме чврсто" рекла како ју је силовао један моћник из домаће филмске… »
Након што је Данијела обелоданила да је силована, огласила се мирка васиљевић: Колегиници је упутила ове речи подршке!

Након што је Данијела обелоданила да је силована, огласила се мирка васиљевић: Колегиници је упутила ове речи подршке!

Курир 22.08.2020
Глумица Данијела Штајнфелд препознатљива је по улози у једном од најпопуларнијих домаћих филмова, "Ивкова слава" из 2005. године, у ком је играла лепу Мариолу, девојку у коју је био заљубљен Светислав (Никола Ђуричко)… »
Прелепа глумица из "Ивкове славе": Силовао ме је моћник из филмске индустрије

Прелепа глумица из "Ивкове славе": Силовао ме је моћник из филмске индустрије

Телеграф 22.08.2020
Данијела је документарац недавно представила на Филмском фестивалу у Сарајеву, а у остварењу је интервјуисала и жртве и злостављаче, али и испричала шта се њој догодило. Глумица Данијела Штајнфелд препознатљива је по улози у… »

Вести дана »