Повезане вести
Силовао ме је моћник из домаће филмске индустрије! Лепа глумица из "Ивкове славе" испричала шокантну причу!
Мондо 22.08.2020
Након инцидента побегла је у Америку. Након инцидента побегла је у Америку. Глумица Данијела Штајнфелд која је играла у "Ивковој слави" лик лепе Мариоле због једног језивог инцидента побегла је у Америку. Она се недавно појавила… »
Данијела Штајнфелд открила да је била жртва силовања
Нова 22.08.2020
Глумица Данијела Штајнфелд која се прославила улогом Мариоле у филму "Ивкова слава" из 2005. године, повукла са са сцене након овог остварења, а сада је проговорила о тешком периоду кроз који је прошла. Наиме, Данијела је… »
Потресна прича глумице данијеле Штајнфелд: Силовао ме је моћник из српске филмске индустрије! Изнела шок детаље
Курир 22.08.2020
Глумица у Сарајеву представила свој документарац "Зацели ме", у коме је испричала зашто је напустила Србију и своју страну приче као жртва сексуалног насиља. Данијела Штајнфелд отишла је из Србије због силовања! Лепа Мариола из… »
"Приметила сам да је нема, али нисам знала: Зашто..." Након што је глумица Данијела јавно признала да је била силована…
Блиц 22.08.2020
Глумица Данијела Штајнфелд препознатљива је по улози у једном од најпопуларнијих домаћих филмова, "Ивкова слава" из 2005. године у свом у документарцу "Држи ме чврсто" рекла како ју је силовао један моћник из домаће филмске… »
Након што је Данијела обелоданила да је силована, огласила се мирка васиљевић: Колегиници је упутила ове речи подршке!
Курир 22.08.2020
Глумица Данијела Штајнфелд препознатљива је по улози у једном од најпопуларнијих домаћих филмова, "Ивкова слава" из 2005. године, у ком је играла лепу Мариолу, девојку у коју је био заљубљен Светислав (Никола Ђуричко)… »
Прелепа глумица из "Ивкове славе": Силовао ме је моћник из филмске индустрије
Телеграф 22.08.2020
Данијела је документарац недавно представила на Филмском фестивалу у Сарајеву, а у остварењу је интервјуисала и жртве и злостављаче, али и испричала шта се њој догодило. Глумица Данијела Штајнфелд препознатљива је по улози у… »
Вести дана »
Јокић бројао преко 50: Нестварна партија нашег аса у победи, умало оборио лични рекорд!
Хот спорт пре 3 минутајош 26 повезаних
Трамп потписао закон: Окончана најдужа блокада владе у историји САД
Време пре 22 минутајош 14 повезаних
У Србији данас сунчано, у неким крајевима са маглом
Глас Западне Србије пре 28 минутајош 7 повезаних
„Ми ћемо наћи другог послодавца, али где ће грађани наћи другу Апотеку Београд“
Време пре 2 минутајош 2 повезане