Povezane vesti
Vučić: Spomenik Nemanji nije stvar ukusa, nacionalni stadion nasušna potreba
N1 Info 22.08.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da izgradnja spomenika Stefanu Nemanji "nije pitanje nacionalnog naboja, već elementarnog odnosa prema istoriji". Vučić je za TV Prva rekao da ne zna ni jednu stvar koja se gradi u Beogradu, a da nije… »
Vučić o razmaženoj deci, skupom ali lepom nacionalnom stadionu, a najžustrije o spomeniku stefanu nemanji
Blic 22.08.2020
- Ja ne znam ni za jednu stvar u Beogradu da je rađena, a da su je ljudi pozdravili, zato što mi moramo uvek nešto da kritikujemo - rekao je jutros predsednik Srbije Aleksandar Vučić. . Kritikovali su fontanu, a Slavija sada izgleda 10 puta lepše. Stefan… »
Vučić: Spomenik Stefanu Nemanji nije pitanje nacionalnog naboja
Novi magazin 22.08.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da izgradnja spomenika Stefanu Nemanji "nije pitanje nacionalnog naboja, već elementarnog odnosa prema istoriji". Vučić je za TV Prva rekao da ne zna ni jednu stvar koja se gradi u Beogradu, a da nije… »
Vesti dana »

Trampove carine: Kanada na dodatnom udaru, Kini još dve nedelje za postizanje dogovora
BBC News pre 30 minutajoš 48 povezanih

Najmanje 28 mrtvih i više od 150 ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih

Nastavlja se super liga - derni kola je odložen! Crno-beli dočekuju Kragujevčane, Nišlije dolaze na Banovo brdo - biće uzbudljivo tokom vikenda!
Kurir pre 55 minutajoš 36 povezanih