Povezane vesti
Da ja nisam predsednik smrvili bi belorusiju: Lukašenko upozorio na zveckanje oružjem na zapadnoj granici!
Kurir 22.08.2020
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko obratio se građanima Grodna koji su se okupili da bi mu pružili podršku, upozorivši da na zapadnoj granici zemlje nije mirno, da zveckaju oružjem i da se otvoreno mešaju u unutrašnje stvari Belorusije. "Na… »
Lukašenko huška nacionaliste: Poljaci hoće našu zemlju, da nisam predsednik smrvili bi Belorusiju
Mondo 22.08.2020
Nakon što je "podigao vojsku" i naredio primenu "svih mera", predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko obratio se građanima Grodna, i još za bar stepen podigao tenziju u zemlji u kojoj trahu višenedeljni antivladini protesti. Nakon što je "podigao… »
Vesti dana »
Gagić: Prvi derivati iz rafinerije 26. januara, isporuka narednog dana, pokrenuti svi pogoni
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane
Blokiran Dekanat Filozofskog fakulteta, traži se da Uprava zaštiti profesorku Kleut
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih, preko 150 povređenih i detalji o vozovima i pruzi
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 66 povezanih
„Pošto nisam dobio Nobelovu nagradu, ne moram više da mislim o miru“: Tramp poručio Evropljanima da je vreme da vrate Americi uslugu prepuštanjem Grenlanda
Nedeljnik pre 55 minutajoš 71 povezana
Zastoj u Futogu, patrole i radari: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 30 minutajoš 31 povezana