Povezane vesti
Trudnicu izudarali bejzbol palicama! Horor u Zagrebu, brutalna tuča na stanici, autobus je bio pun krvi (foto)
Srbija danas 22.08.2020
Navodno su dve pretučene devojke romske nacionalnosti. Dve devojke brutalno su pretučene danas u incidentu koji se dogodio u Ninskoj ulici u zagrebačkim Sesvetama. Prema rečima očevidaca, jedna od devojaka je trudna. - Vraćao sam se s posla kada sam… »
Užas u Zagrebu: Dve devojke brutalno pretučene na autobuskoj stanici, bejzbol palicama udarali trudnicu
Blic 22.08.2020
Dve devojke brutalno su pretučene danas u incidentu koji se dogodio u Ninskoj ulici u zagrebačkim Sesvetama. Prema rečima očevidaca, jedna od devojaka je trudna. "Vraćao sam se s posla kada sam primetio tuču na autobuskoj stanici. Kada sam se… »
Užas na stanici u Zagrebu: Dve devojke pretučene, a jedna je trudna. Udarali ih bejzbol palicama
Telegraf 22.08.2020
Obe devojke su prebačene u bolnicu. U incidentu koji se dogodio u Ninskoj ulici u zagrebačkim Sesvetama povređene su dve devojke, koje su, prema rečima očevidaca, pretučene. Jedna od njih je trudna, prenosi 24sata.hr. - Vraćao sam se s posla kada… »
Vesti dana »
Hiljade na ulicama Kragujevca: Želimo pravdu, zahtjevi nisu ispunjeni
Al Jazeera pre 3 satajoš 51 povezana
Pucnjava u školi u Švedskoj – najmanje desetoro ubijenih, ima ranjenih
RTS pre 14 minutajoš 48 povezanih
Postupak za pogibiju dvojice radnika u fabrici “Milan Blagojević” u Lučanima: Podrška pred sudom u Kragujevcu za porodicu Milivojević
Nova pre 25 minutajoš 23 povezane
Nis traži 90 dana od Amerike, a evo šta kažu Hrvati! Šef JANAF-a: Nikome nije u interesu da Srbija ostane bez nafte
Mondo pre 5 satijoš 34 povezane