Повезане вести

Трудницу изударали бејзбол палицама! Хорор у Загребу, брутална туча на станици, аутобус је био пун крви (фото)

Трудницу изударали бејзбол палицама! Хорор у Загребу, брутална туча на станици, аутобус је био пун крви (фото)

Србија данас 22.08.2020
Наводно су две претучене девојке ромске националности. Две девојке брутално су претучене данас у инциденту који се догодио у Нинској улици у загребачким Сесветама. Према речима очевидаца, једна од девојака је трудна. - Враћао сам… »
Ужас у Загребу: Две девојке брутално претучене на аутобуској станици, бејзбол палицама ударали трудницу

Ужас у Загребу: Две девојке брутално претучене на аутобуској станици, бејзбол палицама ударали трудницу

Блиц 22.08.2020
Две девојке брутално су претучене данас у инциденту који се догодио у Нинској улици у загребачким Сесветама. Према речима очевидаца, једна од девојака је трудна. "Враћао сам се с посла када сам приметио тучу на аутобуској… »
Ужас на станици у Загребу: Две девојке претучене, а једна је трудна. Ударали их бејзбол палицама

Ужас на станици у Загребу: Две девојке претучене, а једна је трудна. Ударали их бејзбол палицама

Телеграф 22.08.2020
Обе девојке су пребачене у болницу. У инциденту који се догодио у Нинској улици у загребачким Сесветама повређене су две девојке, које су, према речима очевидаца, претучене. Једна од њих је трудна, преноси 24сата.хр. - Враћао… »

Вести дана »