Повезане вести

Асано: Срећан сам што сам дао три гола

Асано: Срећан сам што сам дао три гола

Нова 23.08.2020
Такума Асано, фудбалер Партизана, рекао је да је срећан што је постигао три гола у победи против Инђије. Црно-бели су у петом колу Суперлиге победили Инђију 5:0, головима Бибарса Натха, Саше Зђелара, а хет-трик је забележио… »
Савршена партија и статистика Такума Асана

Савршена партија и статистика Такума Асана

Моззарт спорт 23.08.2020
„Волим да играм код куће, сада је цео фокус на Летонцима“, поручио је бивши члан Арсенала. То је оно што би Гробари волели да гледају из утакмице у утакмицу. Растрчани Партизан, корисна и лепа игра, више него ефикасна увертира… »
Колико, такума: Дао сам три, али могу боље!

Колико, такума: Дао сам три, али могу боље!

Мондо 23.08.2020
"Када бих рекао да је постојало нешто што ме је јуче додатно покренуло, онда бих то користио увек", рекао је Јапанац, који је у форми каријере пред старт квалификација за Лигу Европе и дерби у Новом Саду. "Када бих рекао да је… »
Асано срећан због хет-трика, окреће се Летонцима: Нема шале с њима, Бањак ми је причао о њима

Асано срећан због хет-трика, окреће се Летонцима: Нема шале с њима, Бањак ми је причао о њима

Телеграф 23.08.2020
Спрема се Асано полако за Европу. Фудбалер Партизана Такума Асано рекао је да је срећан што је постигао три гола у победи против Инђије. Црно-бели су у 5. колу Суперлиге победили Инђију 5:0, головима Бибраса Натха, Саше Здјелара… »
Асано после меча: О хет-трику и утакмици у Европи

Асано после меча: О хет-трику и утакмици у Европи

Хот спорт 23.08.2020
Утисци Асана након синоћ постигнутог хет-трика. – Мотивисан сам за сваку утакмицу, нисам био ништа више или мање мотивисан синоћ. Када бих рекао да је постојало нешто што ме је јуче додатно покренуло, онда бих то користио увек… »
Сјајна сцена у хумској: Митровић након "петарде" Партизана стрчао на терен, а тамо је направио нешто сјајно /фото/

Сјајна сцена у хумској: Митровић након "петарде" Партизана стрчао на терен, а тамо је направио нешто сјајно /фото/

Спортал блиц 22.08.2020
Српски фудбалер Александар Митровић искористио је слободно време на одмору у Београду да посети Хумску. Сем што се дружио са играчима пред меч, нападач Фулама је и гледао утакмицу против Инђије. У друштву Лазара Марковића и свог… »
Милошевић: Надам се да нећемо полетети, Асано ради максимално озбиљно

Милошевић: Надам се да нећемо полетети, Асано ради максимално озбиљно

Вечерње новости 22.08.2020
ТРЕНЕР фудбалера Партизана Саво Милошевић није крио да га радује игра коју су његови изабраници приказали против Инђије. Црно-бели су прегазили екипу са севера Србије са 5:0 и у добром расположењу дочекују утакмицу против РФС-а… »
Митар опет у хумској, али не може да одигра ни полувреме: Нападач се појавио међу играчима црно-белих и све изненадио /видео/…

Митар опет у хумској, али не може да одигра ни полувреме: Нападач се појавио међу играчима црно-белих и све изненадио /видео/…

Спортал блиц 22.08.2020
Нападач Фулама Александар Митровић посетио је бивши клуб током одмора у Београду. Митровић је дошао на меч Партизана и Инђије, а пре него што се сместио у ложу, пожелео је срећу играчима црно-белих. На питање какву је поруку… »
Изненађење на стадиону Партизана: Митровић се вратио на место успеха (фото)

Изненађење на стадиону Партизана: Митровић се вратио на место успеха (фото)

Вечерње новости 22.08.2020
ФУДБАЛЕРИ Партизана су пред утакмицу са Инђијом добили добро познатог госта. У питању је репрезентативац Србије и бивши играч црно-белих Александар Митровић. Сјајни нападач Фулама је дао подршку изабраницима Сава Милошевића пред… »

Вести дана »