Povezane vesti
Bolna ispovest srpske glumice koju je silovao moćnik: Plašila sam se da prijavim zbog bezbednosti, moja moć je da kažem…
Blic 23.08.2020
Glumica Danijela Štajnfeld prepoznatljiva je po ulozi u jednom od najpopularnijih domaćih filmova, "Ivkova slava" iz 2005. godine u svom u dokumentarcu rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije. Danijela je objasnila da je u… »
"Odjednom je nestala, SAD mi je jasno zašto": Kolege se oglasile nakon što je srpska glumica priznala da je silovana: "Mnogi…
Blic 23.08.2020
Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld otkrila da ju je na početku karijere silovao moćnik iz sveta filma, oglasile su se njene kolege Miloš Timotijević i Lidija Vukićević. Danijela je u dokumentarnom filmu "Zaceli me", koji će biti prikazan na… »
Strašni detalji ispovesti glumice iz "ivkove slave": Posle silovanja nisam smela da progovorim, tako bi samo bilo gore!
Mondo 23.08.2020
Danijela Štajnfeld se oglasila, pogledajte video! Danijela Štajnfeld se oglasila, pogledajte video! Glumica Danijela Štajnfeld u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me", predstavljenom na Filmskom festivalu u Sarajevu, otkriva da ju je silovao moćnik iz… »
Bolno priznanje silovane glumice iz "Ivkove slave": Evo zašto nisam prijavila zločin
Telegraf 23.08.2020
- Nikoga ne treba da bude sramota da govori o tome, jer žrtve nisu ni na koji način, nikada, krive - kaže Danijela. Glumica Danijela Štajnfeld u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me", predstavljenom na Filmskom festivalu u Sarajevu, otkriva da ju je… »
Mirka Vasiljević uputila poruku podrške koleginici koja je silovana!
Svet plus 23.08.2020
Trpela je nešto što je van svake pameti! Mirka Vasiljević uputila poruku podrške koleginici koja je silovana! - Žao mi je što sada znam da je koleginica, neko iz moje branše, pretrpeo nasilje i ćutao o tome - rekla je glumica. Glumica Danijela… »
Danijela je krila kroz šta prolazi: Potresne scene iz njenog filma i fotografije posle noći u kojoj je doživela pakao!
Kurir 23.08.2020
Danijela Štajnfeld otkrila je u svom dokumentarcu "Zaceli me" da ju je silovao moćnik iz srpske filmske industrije, zbog čega je i napustila Srbiju. Lepa Mariola iz filma "Ivkova slava" trenutno živi u Njujorku, a ova vest šokirala je njene… »
Vesti dana »
FT: Severna Koreja isporučila Rusiji raketne i artiljerijske sisteme dugog dometa
Politika pre 4 minutajoš 8 povezanih
Hute napadaju izraelsku metu u Eilatu: Opsada Gaze kao motiv za bespilotne napade
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Na sastanku sa Bajdenom Si ocenio: Odnosi SAD i Kine su ostali stabilni
Politika pre 4 minutajoš 5 povezanih
JP Putevi Srbije: most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Politika pre 4 minutajoš 2 povezane