Повезане вести
Ненад Миросављевић за хотспорт: Деманти са Бановог брда – ‘То су потпуне дезинформације, уопште не размишљамо о Ибањезу’…
Хот спорт 23.08.2020
Миљеник навијача Црвене звезде каријеру ипак неће наставити на Бановом брду. У току дана јако је одјекнула вест да ће се Луис Ибањез вратити у српски фудбал. Према сазнањима ‘Монда’ за искусног Аргентинца заинтересована су два… »
"Да, зову ме у Србију": Љубимац навијача Звезде за МОНДО о повратку у Београд
Мондо 23.08.2020
Бивши бек Црвене звезде у разговору за наш портал причао о могућем повратку у Суперлигу. Бивши бек Црвене звезде у разговору за наш портал причао о могућем повратку у Суперлигу. "Имам уговор још годину дана, али како видите, мене… »
Велики повратак: Поново у Београду – миљеник Делија се враћа у српски фудбал!
Хот спорт 23.08.2020
Миљеник навијача Црвене звезде могао би опет да заигра у српском фудбалу. Аргентински фудбалер, Луис Ибањез, могао би ускоро да се врати у Суперлигу Србије, сазнаје ‘Мондо’. За искусног Аргентинца заинтересована су два… »
Љубимац делија опет у Србији: Луис Ибањез се враћа у Београд?
Вечерње новости 23.08.2020
БИВШИ фудбалер Црвене звезде Луис Ибањез могао би да се врати у Београд, али не у црвено-бели табор. Како пише "Мондо" за услуге борбеног левог бека се интересују Вождовац и Чукарички. Исти извор наводи да ће Аргентивац са… »
Чука и Вождовац преговарају са Ибањезом
Моззарт спорт 23.08.2020
Аргентинац се враћа у Београд. Некадашњи играч Црвене звезде Луис Ибањез (32) могао би поново да заигра у српском фудбалу. Како пише портал Мондо, за услуге темпераментног Аргентинца заинтересовани су београдски клубови… »
Миљеник Звездиних навијача се враћа у Суперлигу?
Спортске.нет 23.08.2020
Један од миљеника публике на Маракани би још једном могао да заигра у Србији. Луис Ибањез оставио је трага у Љутице Богдана пошто је са Црвеном звездом освојио титулу у сезони 2015-16. Аргентинац са хрватским пасошем би ускоро… »
Вести дана »
Министарка Софронијевић за ТВ Прва: "Невероватан одзив грађана - више од 14.000 пријава" ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 123 повезане
‘Стојимо уз Украјину’, поручили европски савезници после састанка са Зеленским
Јужне вести пре 20 минутајош 76 повезаних
ВИДЕО Нови ударац за Звезду због повреда, Саша Обрадовић причао о проблемима
Нова пре 30 минутајош 52 повезане