Повезане вести
Девојчица из Богатића испричала шта се десило Лупио ми је шамар и скинуо: Плакала сам, али ме нико није чуо
Курир 24.08.2020
Полиција је у околини Богатића ухапсила М. Н. (30) због сумње да је обљубио ћерку своје супруге када су се враћали из бање. М. Н. (30) из околине Богатића ухапшен је јуче због сумње да је у свом аутомобилу силовао пасторку… »
Шта сам друго могла... Исповест девојчице (12) која је оптужила очуха за силовање на задњем седишту аутомобила
Вечерње новости 23.08.2020
МИЛЕНКО Н. (30) из Бановог Поља ухапшен је јуче у зору, због сумње да је у суботу увече, у свом аутомобилу, силовао 12-годишњу пасторку Ж. Н. Ужас се догодио на ливади између њиховог села и оближњег Богатића, када су, према… »
Три језива случаја злостављања у једном дану: Све три девојчице имале су само 12 година, а једна од њих била је жртва своје…
Блиц 23.08.2020
Двојица педофила ухапшена су за викенд у Богатићу, односно Нишу због сумње да су сексуално злостављали тинејџерке (12). Први језиви случај сексуалног злостављања девојчице догодио се у Бановом Пољу код Богатића, када је… »
Вести дана »

Опљачкан чувени Лувр: Узели Наполеонов накит уз помоћ моторне тестере, па побегли на скутеру
Недељник пре 34 минутајош 25 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руска навођена ваздушна бомба прелетела 130 километара – шта је погодила; напад на нафтна и гасна постројења у Русији
РТВ пре 20 минутајош 23 повезане

Данас понегде и до 18 степени! Огласио се РХМЗ: Ево шта нас чека наредне седмице
Телеграф пре 2 сатајош 22 повезане

'Без краљева': Милиони људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 2 сатајош 20 повезаних

Ово је Душко који је погинуо у бресници: Огласио се његов познаник: "Продавао је прасиће, био је добар човек и домаћин"
Блиц пре 5 минутајош 43 повезане