Povezane vesti

Osvojio ligu šampiona, a slavi "folou" na Instagramu: Mlada zvezda Bajerna urlala od sreće kad ga je zapratio on!

Osvojio ligu šampiona, a slavi "folou" na Instagramu: Mlada zvezda Bajerna urlala od sreće kad ga je zapratio on!

Mondo 24.08.2020
Simpatični mladić iz Kanade u transu... Simpatični mladić iz Kanade u transu... Kakav je osećaj kada osvojite pehar Lige šampiona? Samo odabrana grupa fudbalera može da vam priča o tome, a najsvežija sećanja imaju igrači Bajerna koji su u… »
Levina noć sa peharom u krevetu: Najbolji napadač sveta ima novog mezimca!

Levina noć sa peharom u krevetu: Najbolji napadač sveta ima novog mezimca!

Mondo 24.08.2020
Poljak se opustio... Poljak se opustio... Bajern Minhen je napokon, posle sedam godina čekanja, stigao do novog naslova prvaka Evrope. Osvojili su Ligu šampiona pobedom nad Pari sen Žermenom 1:0 u nedelju uveče, a to veče je posle susreta odlično… »
Zbunili se: 11.000 ljudi gledalo pogrešan meč finala Lige šampiona između Bajerna i PSŽ-a

Zbunili se: 11.000 ljudi gledalo pogrešan meč finala Lige šampiona između Bajerna i PSŽ-a

Telegraf 24.08.2020
Zapravo je bio prenos utakmice grupe B iz 2017. godine. Slavilo se na ulicama Bavarske pošto je sinoć Bajern Minhen pobedio Pari Sen Žermen sa 1:0 u finalu Lige šampiona. Titulu Bavarcima doneo je Kingsli Koman, koji je zapravo svoje prve fudbalske… »
Moćni Bajern je "rođen" na Marakani: Kako je Zvezda "pomogla" Nemcima da osvoje Ligu šampiona?

Moćni Bajern je "rođen" na Marakani: Kako je Zvezda "pomogla" Nemcima da osvoje Ligu šampiona?

Telegraf 24.08.2020
Da nije bilo onako ubedljive pobede i igre, pitanje je da li bi Hansi Flik ostao na klupi Bavaraca još dugo. Fudbaleri Bajerna iz Minhena osvojili su titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu bili bolji od Pari Sen Žermena sa 1:0. Gol odluke postigao je… »
Hrvatska dobila 11. Osvajača Lige šampiona: Imaju prvaka Evrope već osam godina, Srbija debelo zaostaje!

Hrvatska dobila 11. Osvajača Lige šampiona: Imaju prvaka Evrope već osam godina, Srbija debelo zaostaje!

Mondo 24.08.2020
Doduše, oni nemaju klub koji je bio prvak Evrope... Doduše, oni nemaju klub koji je bio prvak Evrope... Bajern Minhen je po šesti put stigao do naslova prvaka Evrope, a prvi put u karijeri trofej Lige šampiona podigao je Ivan Perišić! Fudbaler… »
Besni navijači PSŽ-a pravili haos po gradu, palili kola, tukli se sa policijom

Besni navijači PSŽ-a pravili haos po gradu, palili kola, tukli se sa policijom

Telegraf 24.08.2020
Navijači pariskog kluba nisu mogli da podnesu poraz u finalu Lige šampiona. Fudbaleri Bajerna postali su novi šampioni Evrope, šesti put u istoriji, a u finalu su pobedili Pari Sen Žermen 1:0 golom momka rođenog pre 24 godine u Parizu - Kingslija… »
Levandovski je zaslužio zlatnu loptu: Najbolji fudbaler sveta koji tu nagradu neće dobiti!

Levandovski je zaslužio zlatnu loptu: Najbolji fudbaler sveta koji tu nagradu neće dobiti!

Mondo 24.08.2020
Poljak je napokon osvojio najveći trofej u klupskom fudbalu, ali... Poljak je napokon osvojio najveći trofej u klupskom fudbalu, ali... Bajern Minhen je u nedelju uveče po šesti put u istoriji postao šampion Evrope! Pari sen Žermen je potrošio… »
Golovi lige šampiona: Ovako je Bajern postao prvak Evrope!

Golovi lige šampiona: Ovako je Bajern postao prvak Evrope!

Mondo 24.08.2020
Koman je heroj, a Bavarci su šampioni. Koman je heroj, a Bavarci su šampioni. 1974, 1975, 1976, 2001, 2013. i 2020. Bajern Minhen ponovo je osvojio titulu prvaka Evrope, savladavši PSŽ u uzbudljivom finalu na praznom stadionu Benfike u Lisabonu… »
Oglasio se junak finala: Duša me boli zbog Kimpembea i Pariza, ali ja sam Bavarac 100 posto!

Oglasio se junak finala: Duša me boli zbog Kimpembea i Pariza, ali ja sam Bavarac 100 posto!

Telegraf 24.08.2020
Koman Kingsli je heroj Minhena. Pari Sen Žermen baš nije imao sreće. U svom prvom velikom finalu Lige šampiona ranilo ga je njegovo dete, Koman Kingsli, strelac pobedonosnog pogotka za Bavarce. - Ovo su neobične utakmice i čudesne neći. Srećan… »

Vesti dana »