Povezane vesti
Sin Tanje Savić razgovarao s njom: Mnogo sam plakao za tobom
Nova 24.08.2020
Od aprila kada je muž Tanje Savić odveo njihove sinove u Australiju, deca nisu pričala sa majkom duže od nekolikio minuta, i to uz nadzor. Međutim, kako je Tanja ispričala, nedavno je uspela da priča sa mlađim sinom Đorđem “Nakon četiri… »
Deca krišom razgovaraju sa tanjom, a muž joj se obraća na engleskom! Reči pevačicinog sina Đorđa kidaju dušu!
Mondo 24.08.2020
"Ja sam mnogo plakao za tobom kada sam odlazio", uspeo je da joj kaže sin u jednom od razgovora koji traju samo po nekoliko minuta! "Ja sam mnogo plakao za tobom kada sam odlazio", uspeo je da joj kaže sin u jednom od razgovora koji traju samo po… »
"Nemam ušteđevinu, nemam posla, nemoćna sam": Tanja Savić otkrila kako joj je muž u dva dana iza leđa preoteo decu -…
Blic 24.08.2020
Pevačica Tanja Savić prolazi kroz agoniju u braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je bez njenog znanja u aprilu ove godine odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, nakon čega je Tanji zabranio da se čuje sa njima. Tanja je sada… »
"Nigde nije smela da mrdne bez njega": Poznanica otkrila šok detalj o mužu Tanje Savić i šta izbegava da radi u Australiji
Blic 24.08.2020
Tanja Savić mesecima unazad prolazi kroz pakao nakon što je njen suprug Dušan bez njenog znanja i pristanka odveo decu u Australiju. Jedna žena iz Australije koja poznaje Dušana i Tanju dala je izjavu i prokomentarisala njihov odnos. – Ranije kada… »
Tanja Savić: Izigrana sam i nemoćna da vratim svoju decu
Nova 24.08.2020
Od kada se njeni sinovi nalaze u australijskoj državi Kvinslend, razgovori dečaka sa majkom nisu trajali duže od nekoliko minuta, i to uz nadzor - kađe pevačica Tanja Savić, kojoj je, prema njenim rečima, muž nasilno i bez dozvole odveo decu preko… »
Vesti dana »
Policija u Novom Sadu zatekla telo žene: Uhapšen muškarac (47) osumnjičen da je ubio majku
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 7 satijoš 1 povezana
Drastična vremenska promena pred vratima Srbije: Sneg će pasti, a zna se i kog dana tačno! Stiglo upozorenje za 2 grupe ljudi
Kurir pre 4 satijoš 24 povezane