Повезане вести

Син Тање Савић разговарао с њом: Много сам плакао за тобом

Син Тање Савић разговарао с њом: Много сам плакао за тобом

Нова 24.08.2020
Од априла када је муж Тање Савић одвео њихове синове у Аустралију, деца нису причала са мајком дуже од неколикио минута, и то уз надзор. Међутим, како је Тања испричала, недавно је успела да прича са млађим сином Ђорђем “Након… »
Деца кришом разговарају са тањом, а муж јој се обраћа на енглеском! Речи певачициног сина Ђорђа кидају душу!

Деца кришом разговарају са тањом, а муж јој се обраћа на енглеском! Речи певачициног сина Ђорђа кидају душу!

Мондо 24.08.2020
"Ја сам много плакао за тобом када сам одлазио", успео је да јој каже син у једном од разговора који трају само по неколико минута! "Ја сам много плакао за тобом када сам одлазио", успео је да јој каже син у једном од разговора… »
"Немам уштеђевину, немам посла, немоћна сам": Тања Савић открила како јој је муж у два дана иза леђа преотео децу - прича је…

"Немам уштеђевину, немам посла, немоћна сам": Тања Савић открила како јој је муж у два дана иза леђа преотео децу - прича је…

Блиц 24.08.2020
Певачица Тања Савић пролази кроз агонију у браку са супругом Душаном Јованчевићем, који је без њеног знања у априлу ове године одвео њихове синове Максима и Ђорђа у Аустралију, након чега је Тањи забранио да се чује са… »
"Нигде није смела да мрдне без њега": Познаница открила шок детаљ о мужу Тање Савић и шта избегава да ради у Аустралији

"Нигде није смела да мрдне без њега": Познаница открила шок детаљ о мужу Тање Савић и шта избегава да ради у Аустралији

Блиц 24.08.2020
Тања Савић месецима уназад пролази кроз пакао након што је њен супруг Душан без њеног знања и пристанка одвео децу у Аустралију. Једна жена из Аустралије која познаје Душана и Тању дала је изјаву и прокоментарисала њихов… »
Тања Савић: Изиграна сам и немоћна да вратим своју децу

Тања Савић: Изиграна сам и немоћна да вратим своју децу

Нова 24.08.2020
Од када се њени синови налазе у аустралијској држави Квинсленд, разговори дечака са мајком нису трајали дуже од неколико минута, и то уз надзор - кађе певачица Тања Савић, којој је, према њеним речима, муж насилно и без… »

Вести дана »