Povezane vesti
Italijanska rekonstrukcija loše vesti! Miha odmarao na Sardiniji i družio se sa Ibrom i brojnim zvezdama - mnogi ga videli u…
Sportal blic 24.08.2020
Kako je potvrdio saopštio njegov klub, srpski trener Siniša Mihajlović pozitivno je testiran na korona virus. Zbog borbe sa leukemijom u periodu za nama, 51-godišnji strateg spada među rizične grupe. Baš zato, . Nakon što je sezona u Seriji A završea, je… »
“Miha preterao na Sardiniji, monaški život mu nije opcija”
Nova 24.08.2020
Siniša Mihajlović, trener fudbalera Bolonje, najverovatnije se zarazio koronavirusom dok je bio na odmoru na Sardiniji, prenose mediji u Italiji. Srpski trener trenutno se nalazi u samoizolaciji, a dobra vest je da ne oseća nikakve simptome, što je… »
Vesti dana »

Terza video ćerkinu sliku pa zaplakao: Pomenuo i Milicu Veličković: Najbitnije mi je da s njom popravim odnos!
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 52 minutajoš 12 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane