Povezane vesti
Svetozar Marović: Ne bojim se Mila, on mi ne može ništa, osim da me ubije /foto/
Sputnik 24.08.2020
Bivši visoki državni funkcioner i funkcioner Demokratske partije socijalista Svetozar Marović pojavio se u javnosti nakon dugo vremena. On je to učinio uključivši se uživo preko Instagram profila Duška Kneževića. Marović je kazao da je želeo… »
Marović prvi put u javnosti: Neko mora biti Sanader
Nova 24.08.2020
Bivši predsednik SCG Svetozar Marović pojavio se prvi put u javnosti nakon dugo vremena preko instagram profila Duška Kneževića, predsednika Atlas grupe, da ispriča šta zna o Milu Đukanoviću, čiji je bio dugogodišnji saradnik i drugi čovek… »
Svetozar Marović prvi put u javnosti: Evo šta je rekao o Milu Đukanoviću (video)
Pravda 24.08.2020
Bivši predsednik SCG Svetozar Marović pojavio se prvi put u javnosti nakon dugo vremena preko instagram profila Duška Kneževića, predsednika Atlas grupe da ispriča šta zna o Milu Đukanoviću, čiji je bio dugogodišnji saradnik i drugi čovek DPS… »
"Uhapsili su me dan nakon što smo Milo i ja pili kafu" Svetozar Marović otkrio kako je Đukanović pljačkao Crnu Goru
Srbija danas 24.08.2020
Marović je kazao da je želeo da priča iako je u teškom psihofizičkom stanju. Bivši visoki državni funkcioner i funkcioner Demokratske partije socijalista Svetozar Marović pojavio se u javnosti nakon dugo vremena uključivši se uživo preko… »
Vesti dana »
Centralna državna ceremonija povodom Dana primirja, na Novom groblju položeni venci
Insajder pre 48 minutajoš 62 povezane
POKS: Niko od odgovornih za nesreću u Novom Sadu nije priveden, građani da izađu na protest
Novi magazin pre 3 satajoš 23 povezane
Vučić posle sastanka sa Alijevim: Očekujem ga u januaru u Beogradu, oko 30 puta smo uvećali trgovinsku razmenu
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane