Povezane vesti
Marović šokirao u uključenju: Rečeno je da sam kriv što sam doveo ruski kapital i da sam istočnjačko-pravoslavna žrtva
Kurir 25.08.2020
Bivši visoki državni funkcioner i funkcioner Demokratske partije socijalista Svetozar Marović pojavio se u javnosti nakon dugo vremena uključivši se uživo preko instagram profila Duška Kneževića i tom prilikom govori o torturi koju je pretrpio… »
Marović šokirao u uključenju: "Bulatović je lepo predlagao da se Milo oslabi"
Alo 25.08.2020
Otkrio je mnogo toga. Bivši visoki državni funkcioner i funkcioner Demokratske partije socijalista - DPS je partija kojoj sam ja dao ime, kojoj sam ja pisao programe, to je partija jednog broja ljudi. DPS je bila moja politička privilegija koja mi je… »
Marović u javnosti prvi put od 2015: Ne bi mi se ovo desilo bez uloge Đukanovića
N1 Info 25.08.2020
Bivši visoki državni funkcioner i funkcioner Demokratske partije socijalista Svetozar Marović pojavio se u javnosti nakon dugo vremena uključivši se uživo preko instagram profila Duška Kneževića, prenose Vijesti. Marović je kazao da je želeo da… »
Majka mi je umrla gledajući kako mi hapse decu i brata, rekli su da sam se ubio u zatvoru: Marović o progonu njega i njegove…
Večernje novosti 24.08.2020
NEKADAŠNjI predsednik Državne zajednice Srbije i Crne Gore funkcioner Demokratske partije socijalista Svetozar Marović pojavio se u javnosti uključivši se uživo preko instagram profila Duška Kneževića. On je rekao da je želeo da se pojavi iako… »
Evo kako danas izgleda Svetozar Marović: Spreman da iznese dokaze protiv Mila
Večernje novosti 24.08.2020
BIVŠI visoki državni funkcioner i funkcioner Demokratske partije socijalista Svetozar Marović pojavio se u javnosti nakon dugo vremena uključivši se uživo preko instagram profila Duška Kneževića. Marović je kazao da je želio da se pojavi iako… »
Vesti dana »

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 48 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane