Повезане вести
Маровић шокирао у укључењу: Речено је да сам крив што сам довео руски капитал и да сам источњачко-православна жртва
Курир 25.08.2020
Бивши високи државни функционер и функционер Демократске партије социјалиста Светозар Маровић појавио се у јавности након дуго времена укључивши се уживо преко инстаграм профила Душка Кнежевића и том приликом говори о тортури… »
Маровић шокирао у укључењу: "Булатовић је лепо предлагао да се Мило ослаби"
Ало 25.08.2020
Открио је много тога. Бивши високи државни функционер и функционер Демократске партије социјалиста - ДПС је партија којој сам ја дао име, којој сам ја писао програме, то је партија једног броја људи. ДПС је била моја политичка… »
Маровић у јавности први пут од 2015: Не би ми се ово десило без улоге Ђукановића
Н1 Инфо 25.08.2020
Бивши високи државни функционер и функционер Демократске партије социјалиста Светозар Маровић појавио се у јавности након дуго времена укључивши се уживо преко инстаграм профила Душка Кнежевића, преносе Вијести. Маровић је казао… »
Мајка ми је умрла гледајући како ми хапсе децу и брата, рекли су да сам се убио у затвору: Маровић о прогону њега и његове…
Вечерње новости 24.08.2020
НЕКАДАШЊИ председник Државне заједнице Србије и Црне Горе функционер Демократске партије социјалиста Светозар Маровић појавио се у јавности укључивши се уживо преко инстаграм профила Душка Кнежевића. Он је рекао да је желео да… »
Ево како данас изгледа Светозар Маровић: Спреман да изнесе доказе против Мила
Вечерње новости 24.08.2020
БИВШИ високи државни функционер и функционер Демократске партије социјалиста Светозар Маровић појавио се у јавности након дуго времена укључивши се уживо преко инстаграм профила Душка Кнежевића. Маровић је казао да је желио да… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана