Повезане вести

Ђоковић уз доста муке до осмине финала Синсинатија, Крајиновић изненадио Тима

Ђоковић уз доста муке до осмине финала Синсинатија, Крајиновић изненадио Тима

Радио 021 25.08.2020
Новак Ђоковић и Филип Крајиновић у одвојеним мечевима пласирали су се у осмину финала Синсинати мастерса. Ђоковић је савладао Литванца Рикардаса Беранкиса у два сета, са 7:6 (7:2), 6:4. Била је то 22. узастопна победа Ђоковића, а… »
Ђоковић и Крајиновић у трећем колу Синсинатија

Ђоковић и Крајиновић у трећем колу Синсинатија

Политика 25.08.2020
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у треће коло мастерса Синсинати у Њујорку, пошто је ноћас победио 72. играча света Литванца Ричардаса Беранкиса после два сета, 7:6, 6:4. Први тенисер света победио је после сат и 40… »
Први меч после паузе због короне: Ђоковић у трећем колу Синсинатија

Први меч после паузе због короне: Ђоковић у трећем колу Синсинатија

Спутник 25.08.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Синсинати Мастерса у Њујорку, пошто је победио Литванца Ричардаса Беранкиса 7:6 (7-2), 6:4. Први званични меч Ђоковића на АТП туру после паузе због корона вируса… »
Ђоковић се мучио цео меч, али има поруку охрабрења: Повреда ми смета и нервира ме, али...

Ђоковић се мучио цео меч, али има поруку охрабрења: Повреда ми смета и нервира ме, али...

Мондо 25.08.2020
Најбољи тенисер света имао је компликован први меч од повратка на терен. Најбољи тенисер света имао је компликован први меч од повратка на терен. Новаку Ђоковићу уопште није било лако, али је успео - пласирао се у треће коло… »
Мари шокирао Зверева у Њујорку: Немац се самоуништио у трећем сету и изгубио од Британца

Мари шокирао Зверева у Њујорку: Немац се самоуништио у трећем сету и изгубио од Британца

Телеграф 25.08.2020
Британски тенисер Енди Мари направио је изненађење и победио фаворизованог Немца Александра Зверева са 2-1 у сетовима, 6:3, 3:6 и 7:5 после два сата и 32 минута игре. Десет година старији и 127 позиција лошије пласирани Мари је… »

Вести дана »