Povezane vesti

U Srbiji skoro dvostruko više novozaraženih nego u ponedeljak

Glas Amerike 25.08.2020
BEOGRAD — U Srbiji je u protekla 24 sata registrovano još 106 obolelih od koronavirusa na 8.646 tesitranih, objavljeno je na sajtu covid19.rs. U ponedeljak je broj novih slučajeva bio skoro duplo manji - 57. Preminule su još četiri osobe, ukupan… »

Uživo najnoviji presek korone u Srbiji: Opet skočio broj novozaraženih, 4 preminula, na respiratorima 36 pacijenata

Kurir 25.08.2020
U Republici Srbiji do 15 časova 25. avgusta 2020. godine registrovano je ukupno 30.820 potvrđenih slučajeva kovid 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 8.646 osoba od kojih je 106 pozitivno. Nažalost, preminule su 4 osobe. Do 15 časova u… »

Kon: Situacija više nije vanredna

B92 25.08.2020
Beograd -- Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna. Ipak, kako je istakao, prerano je reći da je svaki rizik završen. Kon je za RTS rekao da, iako su… »

Epidemiolog Kon najavio kazne: Nepoštovanje ovih mera može da vas košta i do 150.000

Pravda 25.08.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna, ali je prerano reći da je svaki rizik završen. Navodi da, iako su pojedine lokalne samouprave ukinule vanrednu situaciju, i u tim mestima na… »

Kon: Situacija više nije vanredna

Danas 25.08.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavo je danas da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna, ali je prerano reći da je svaki rizik završen, a kada je reč o polasku u školu da treba imati popustljiv odnos prema zahtevima… »

Kon: Predstave sa što manje glumaca, publici neće biti merena temperatura

Novi magazin 25.08.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da su ustanove kulture pred početak rada nakon zatvaranja zbog epidemije u martu, pripremile detaljno uputstvo koje uključuje provetravanje sala sa posebnim sistemom ventilacije, temeljnu dezinfekciju makar… »

Kon: Situacija više nije vanredna

Vesti online 25.08.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna. Ipak, kako je istakao, prerano je reći da je svaki rizik završen. Kon je za RTS rekao da, iako su pojedine lokalne… »

KON: Situacija nije više vanredna, zatvaraćemo bioskope ako se ne budu nosile maske

Moj Novi Sad 25.08.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon izjavo je danas da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna, ali je prerano reći da je svaki rizik završen, a kada je reč o polasku u školu da treba imati popustljiv odnos prema zahtevima… »

Kon: O karantinu posle mora nećemo odlučivati “preko kolena”

Nova 25.08.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je za RTS da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna, ali je prerano reći da je svaki rizik završen. Navodi da, iako su pojedine lokalne samouprave ukinule vanrednu situaciju, i u tim… »

Situacija više nije vanredna, u školsku godinu ulazi se tempirano

RTV 25.08.2020
BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon izjavo je danas da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna, ali je prerano reći da je svaki rizik završen, a kada je reč o polasku u školu da treba imati popustljiv odnos prema… »

Kon: Epidemiološka situacija više nije vanredna

Dnevnik 25.08.2020
BEOGRAD: Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna, ali je istakao da je prerano reći da je svaki rizik završen. Kon je za RTS rekao da, iako su pojedine… »

Kon uživo o kaznama: Ovo može da vas košta 150.000 dinara, jeste li toga uopšte svesni?!

Mondo 25.08.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon govorio je za RTS o početku školske godine i rizicima koje donosi povratak naših sugrađana s letovanja. Epidemiolog dr Predrag Kon govorio je za RTS o početku školske godine i rizicima koje donosi povratak naših… »

Epidemiolog Kon najavio kazne: Nepoštovanje ovih mera može da vas košta i do 150.000

Kurir 25.08.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna, ali je prerano reći da je svaki rizik završen. Navodi da, iako su pojedine lokalne samouprave ukinule vanrednu situaciju, i u tim mestima na… »

Kon: Situacija više nije vanredna

Radio 021 25.08.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna, ali je prerano reći da je svaki rizik završen. Kon je za RTS rekao da, iako su pojedine lokalne samouprave ukinule vanrednu… »

Epidemiolog Kon o kaznama: Nepoštovanje ovih mera može da vas košta i do 150.000

Večernje novosti 25.08.2020
EPIDEMIOLOG Predrag Kon rekao je da se trenutna epidemiološka situacija više ne može definisati kao vanredna, ali je prerano reći da je svaki rizik završen. Navodi da, iako su pojedine lokalne samouprave ukinule vanrednu situaciju, i u tim mestima na… »

Dr Kon o kaznama za nepoštovanje mera: Najveća ide i do 150.000 dinara

Telegraf 25.08.2020
- Treba da računaju na upozorenje, da je rizik veći, da povedu račun s kim su u kontaktu. Deca koja su bila u području gde je veća zaraznost ne treba da idu u školu - smatra dr Kon. Epidemiolog Predrag Kon rekao je za RTS da se trenutna… »

Vesti dana »