Povezane vesti

Stižu potvrde onoga o čemu se govorilo: Virus se vraća kod izlečenih, ovako može unedogled

B92 25.08.2020
Jedan pacijent u Holandiiji i još jedan u Belgiji potvrđeni su kao slučajevi ponovne infekcije koronavirusom. Kako je javio holandski javni radio-difuzni servis NOS, ove sedmice se već pojavila informacija o tome da je jedan muškarac u Hongkongu… »

Pacijenti iz Holandije i Belgije ponovno zaraženi koronavirusom

N1 Info 25.08.2020
Pacijent u Holandiji i još jedan u Belgiji ponovno su zaraženi koronavirusom, izjavila je holandska televizija NOS pozivajući se na virusologe. Vest je objavljena nakon izjave naučnika u Hong Kongu o muškarcu koji je ponovno zaražen četiri i po… »

Pacijenti u Holandiji i Belgiji ponovo oboleli od korone

Radio 021 25.08.2020
Pacijent u Holandiji i još jedan u Belgiji ponovno su zaraženi virusom korona, javila je holandska televizija NOS pozivajući se na virusologe. Vest je objavljena nakon izjave naučnika u Hongkongu o muškarcu koji je ponovo zaražen četiri i po meseca… »

Ponovo se zarazili: Virusolozi potvrdili nove slučajeve gde su ljudi preležali koronu pa mesecima kasnije opet oboleli

Blic 25.08.2020
Virusolozi su potvrdili da su jedan pacijent u Holandiji i još jedan u Belgiji zaraženi virusom korona drugi put, javio je danas holandski nacionalni servis NOS. Izveštaj je usledio nakon što su ove sedmice istraživači u Hong Kongu potvrdili da je… »

Naučni svet ne može da se složi! Možete dva puta da dobijete koronu, ali drugo nešto zabrinjava

Mondo 25.08.2020
Slučaj mladića iz Hongkonga koji je posle 4,5 meseci nakon izlečenja ponovo inficiran korona virusom podelio je mišljenja naučnog sveta. Slučaj mladića iz Hongkonga koji je posle 4,5 meseci nakon izlečenja ponovo inficiran korona virusom podelio… »

Ponovo se zarazili: Dva pacijenta iz Belgije i Holandije opet imaju korona virus

Kurir 25.08.2020
Jedan pacijent u Holandiiji i još jedan u Belgiji potvrđeni su kao slučajevi ponovne infekcije korona virusom, javio je danas holandski javni radiodifuzni servis NOS. Ove sedmice se već pojavila informacija o tome da je jedan muškarac u Hongkongu… »

Dva pacijenta u Holandiji i Belgiji ponovo imaju KOVID-19

Dnevnik 25.08.2020
AMSTERDAM: Jedan pacijent u Holandiiji i još jedan u Belgiji potvrđeni su kao slučajevi ponovne infekcije korona virusom, javio je danas holandski javni radiodifuzni servis NOS. Ove sedmice se već pojavila informacija o tome da je jedan muškarac u… »

Vesti dana »