Повезане вести

Новаков наредни ривал: Он је ментална громада

Новаков наредни ривал: Он је ментална громада

Нова 25.08.2020
Новак Ђоковић би негде око 21.30 требало да игра меч осмине финала на Мастерсу Синсинати, а противник му је Американац Тенис Сандгрен. Тренутно 55. тенисер света је до сусрета са светским бројем један стигао победом над Феликсон… »
Филип за СК: Јанко тежак на похвалама, сада није био!

Филип за СК: Јанко тежак на похвалама, сада није био!

Н1 Инфо 25.08.2020
Српски тенисер Филип Крајиновић каже за Спорт клуб да је веома срећан после тријумфа над Домиником Тимом (6:2, 6:1) у другом колу Мастерс турнира у "Синсинатију", као и да су шансе 50-50 у мечу са Мартоном Фучовичем. "Искрено сам… »
Новак: Врат? Десио се "цим"; Не очекујем да ме сви воле

Новак: Врат? Десио се "цим"; Не очекујем да ме сви воле

Н1 Инфо 25.08.2020
Први меч после шест месеци и победа над Ричардасом Беранкисом 7:6 (7-2), 6:4 у другом колу турнира у Синсинатију, а после је Новак Ђоковић за Спорт клуб говорио о емоцијама на терену, о томе како је повредио врат, као и о свом… »
Србин ‘почистио’ аустријанца: Сат времена за памћење

Србин ‘почистио’ аустријанца: Сат времена за памћење

Хот спорт 25.08.2020
Српки тенисер Филип Крајиновић победио је 3. играча света Доминика Тима у 2 сета. Рутински посао одрадио је наш тенисер. ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ТЕРЗИЋ ПОРУЧИО ИГРАЧИМА: – Не јављајте се, ако овима не дате четири комада! (ВИДЕО) После 1… »
Ђоковић после првог наступа: Лепо је и чудно у исто време

Ђоковић после првог наступа: Лепо је и чудно у исто време

Вечерње новости 25.08.2020
НОВАК Ђоковић је обезбедио место у трећем колу Мастерса Синсинати, који се игра у Њујорку, када је савладао Ричардса Беранкиса са 7:6, 6:4. Не само што је меч био тежак и што је најбољи тенисер света играо први пут после шест… »
Ђоковић о повреди: Несрећа је што ме боли после шест месеци…

Ђоковић о повреди: Несрећа је што ме боли после шест месеци…

Вести онлине 25.08.2020
Српски тенисер Новак Ђоковић успешно је пребродио прву препреку на Синсинати Мастерсу пошто је у другом колу савладао Ричардаса Беранкиса (7:6, 6:4). Међутим, Новак није био убедљив у првом званичном мечу после шест месеци… »
Ђоковић у вечерњем термину, Крајиновић касно у ноћ

Ђоковић у вечерњем термину, Крајиновић касно у ноћ

Спортске.нет 25.08.2020
Организатори одредили сатницу. Новак Ђоковић је после доста мука успео да се пласира у треће коло Мастерса у Синсинатију. Тамо ће се састати са Американцем Тенисом Сандгреном и то у термину који ће навијачима у Србији мало више… »
Новак игра у вечерњем термину, Крајиновић после поноћи

Новак игра у вечерњем термину, Крајиновић после поноћи

Нова 25.08.2020
Српски тандем наставља са мечевима на Синсинати мастерсу у Њујорку, дуелима трећег кола турнира који се игра у Њујорку. Познато је да је мастерс у Синсинатију измештен у Велику јабуку услед пандемије коронавируса. Први тенисер… »

Вести дана »