Povezane vesti
Jezivi detalji tajnog razgovora glumice Danijele sa moćnikom nakon što ju je silovao: "To je tvoje dostignuće! To je za čast"…
Blic 25.08.2020
Glumica Danijela Štajnfeld u dokumentarnom filmu "Zaceli me" otkrila je da ju je silovao jedan moćnik iz filmske industrije, a u pomenutom ostvarenju pušteno je nekoliko sekundi razgovora sa pomenutim muškarcem. Upravo taj snimak mogao bi biti krucijalni… »
To je čast: Jeziv deo tajnog razgovora moćnika i glumice iz Ivkove slave nakon što ju je silovao!
Večernje novosti 25.08.2020
DANIJELA Štajnfeld otkrila je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" da je bila žrtva zlostavljanja, a lepa glumica snimila je i razgovor sa "moćnikom iz filmske industrije", kako je opisan čovek čiji identitet nije otkrila. Upravo taj snimak mogao bi… »
Sa 7 godina sam čupala korov, sadila, čuvala drveće od buba! Teško detinjstvo srpske glumice koju je silovao moćnik
Kurir 25.08.2020
Danijela Štajnfeld, prepoznatljiva po ulozi u jednom od najpopularnijih domaćih filmova, "Ivkova slava" iz 2005. godin, u svom u dokumentarcu ispričala je da ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije, te time podigla javnost na noge… »
Jeziv deo razgovora filmskog moćnika i glumice posle silovanja: To je za čast, a ne za osećaj ugroženosti! Strašno!
Kurir 25.08.2020
Priznanjem da je silovana Danijela Štajnfeld je potresla javnost u regionu, a na njeno priznanje nije ostalo imuno ni srpsko tužilaštvo. Naime, navodno nadležno tužilaštvo formiraće predmet i pokrenuti istragu o silovanju glumice. Mada mediji nisu… »
Ko je glumica čija je potresna priča uzdrmala region? Na vrhuncu slave je pobegla za Ameriku, a evo šta je tamo radila!
Mondo 25.08.2020
Glumica koja je objavila da ju je silovao moćnik iz filmske industrije glavna je tema u medijima. Evo ko je Danijela Štajnfeld! Glumica koja je objavila da ju je silovao moćnik iz filmske industrije glavna je tema u medijima. Evo ko je Danijela… »
Pokreće se istraga o silovanju: glumica Danijela tajno snimila razgovor sa moćnikom
Noizz 25.08.2020
Nadležno tužilaštvo formiraće navodno predmet i pokrenuti istragu o silovanju glumice Danijele Štajnfeld, saznaje "Srpski telegraf". Glumica je otkrila da je silovana i da iza toga stoji "moćnik iz filmske industrije" u svom dokumentarnom filmu "Zaceli… »
"Moćnik treba da ide u zatvor": Kolege podržale Danijelu Štajnfeld: "Znamo koji producenti i reditelji ucenjuju mlade glumice"…
Blic 25.08.2020
Glumica Danijela Štajnfeld uzdrmala je javnost dokumentarnim filmom u kojem je priznala da ju je svojevremeno silovao moćnik iz filmske industrije, a ove teške trenutke dugi niz godina pokušavala je da ostavi iza sebe i da novi život živi u Americi. Ovim… »
Pokreće se istraga o silovanju glumice Danijele Štajnfeld
Nova 25.08.2020
Srpski mediji obijavili su danas informaciju da će nadležno tužilaštvo formirati predmet i pokreuti istragu posle navoda glumice Danijele Štajnfeld, koja je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" otkrila da ju je silovao jedan, kako je navela, "moćnik… »
Istraga o silovanju srpske glumice? Danijela tajno snimila razgovor s nasilnikom! Evo šta tužilaštvo sada ispituje
Kurir 25.08.2020
Nadležno tužilaštvo formiraće predmet i pokrenuti istragu o silovanju glumice Danijele Štajnfeld (36), prenose mediji. Glumica je otkrila da je silovana i da iza toga stoji "moćnik iz filmske industrije" u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me", koji je… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 36 povezanih
Rokvić: REM je čuvar kerber SNS režima, plašim se da novi kandidati za Savet nisu nezavisni
N1 Info pre 52 minutajoš 21 povezana
Netfliks dogovorio kupovinu Vorner Bradersa za 72 milijarde dolara
Beta pre 42 minutajoš 20 povezanih
Obezbeđen 5,1 milion evra za uređenje stanica i stajališta na brzoj pruzi Novi Sad-Subotica
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih