Povezane vesti
Objavljen snimak presretanja na litvansko-beloruskoj granici (VIDEO)
Vesti online 25.08.2020
Beloruski mediji objavili su video na kojem se vidi trenutak kada je presretnuta sonda od osam balona sa antidržavnim simbolima puštena najverovatnije sa teritorije Litvanije. Helikopteri Mi-24 Oružanih snaga Belorusije su bili aktivirani kako bi… »
Litvanci poludeli - narušen nam je vazdušni prostor: Hteli da provociraju Belorusiju, a onda su stigla dva Mi-24 i oduvali ih…
Pravda 25.08.2020
Beloruski mediji objavili su video na kojem se vidi trenutak kada je presretnuta sonda od osam balona sa antidržavnim simbolima puštena najverovatnije sa teritorije Litvanije. Helikopteri Mi-24 Oružanih snaga Belorusije su bili aktivirani kako bi… »
Vesti dana »
(VIDEO) Studenti dočekani u Ubu uz baklje: "Ljudi koji organizuju kontraskup da se ugledaju na nas"
N1 Info pre 28 minutajoš 9 povezanih
Lončar o smrti dva pacijenta u Čačku: Biće sankcija ako se utvrdi krivica, bolnica pod pojačanim nadzorom
Insajder pre 28 minutajoš 71 povezana
Pokrenuta istraga protiv grupe osumnjičene za trgovinu drogom, oružjem i eksplozivom
RTV pre 4 satijoš 38 povezanih
Oglasila se AKS povodom obustave rada zbog Mrdićevih zakona: „Zahtevamo da se usvojene izmene hitno stave van snage“
Nedeljnik pre 5 satijoš 15 povezanih
Drugi dan blokade puteva: Mlekari, studenti i povrtari zajedno na više putnih pravaca
Vreme pre 1 satjoš 46 povezanih