Povezane vesti
Objavljen snimak presretanja na litvansko-beloruskoj granici (VIDEO)
Vesti online 25.08.2020
Beloruski mediji objavili su video na kojem se vidi trenutak kada je presretnuta sonda od osam balona sa antidržavnim simbolima puštena najverovatnije sa teritorije Litvanije. Helikopteri Mi-24 Oružanih snaga Belorusije su bili aktivirani kako bi… »
Litvanci poludeli - narušen nam je vazdušni prostor: Hteli da provociraju Belorusiju, a onda su stigla dva Mi-24 i oduvali ih…
Pravda 25.08.2020
Beloruski mediji objavili su video na kojem se vidi trenutak kada je presretnuta sonda od osam balona sa antidržavnim simbolima puštena najverovatnije sa teritorije Litvanije. Helikopteri Mi-24 Oružanih snaga Belorusije su bili aktivirani kako bi… »
Vesti dana »

uživo PROTEST STUDENATA U BLOKADI Prvi sat skupa protekao mirno, pojačano obezbeđenje oko Skupštine
Euronews pre 4 minutajoš 64 povezane

Uživo protest studenata u Beogradu Redari pustili okupljene na plato ispred Skupštine, glavni program na Slaviji: Ovde su najveće gužve (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 112 povezane

UŽIVO Toliko je ljudi u Beogradu da ne mogu ni da priđu Skupštini, redari upućuju na Slaviju, raspoređene jake snage policije (FOTO/VIDEO)
Danas pre 39 minutajoš 48 povezanih