Povezane vesti
Objavljen snimak presretanja na litvansko-beloruskoj granici (VIDEO)
Vesti online 25.08.2020
Beloruski mediji objavili su video na kojem se vidi trenutak kada je presretnuta sonda od osam balona sa antidržavnim simbolima puštena najverovatnije sa teritorije Litvanije. Helikopteri Mi-24 Oružanih snaga Belorusije su bili aktivirani kako bi… »
Litvanci poludeli - narušen nam je vazdušni prostor: Hteli da provociraju Belorusiju, a onda su stigla dva Mi-24 i oduvali ih…
Pravda 25.08.2020
Beloruski mediji objavili su video na kojem se vidi trenutak kada je presretnuta sonda od osam balona sa antidržavnim simbolima puštena najverovatnije sa teritorije Litvanije. Helikopteri Mi-24 Oružanih snaga Belorusije su bili aktivirani kako bi… »
Vesti dana »

Uživo sve veće tenzije na protestu: Topovski udari ispred Pionirskog parka, blokaderi pale baklje! Brankov most blokiran, ostali prohodni! (foto)
Kurir pre 17 minutajoš 57 povezanih

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone iz više pravaca se spajaju kod Skupštine, bina i na Slaviji
RTS pre 17 minutajoš 102 povezane

Poznato kakvo je stanje troje povređenih u žarkovu: Oglasio se i Klinički centar Srbije nakon jutrošnjeg incidenta na Belim Vodama! Vozač BMW-a uhapšen!
Kurir pre 46 minutajoš 32 povezane

Beograd preplavljen ljudima, na ulicama više stotina hiljada onih koji protestvuju
Nova ekonomija pre 1 satjoš 39 povezanih

Zelenski: Ukrajinske snage nisu opkoljene u Kursku, novo gomilanje ruske vojske
Al Jazeera pre 2 satajoš 23 povezane