Povezane vesti
Blakeov otac: Moj sin ima osam rupa u tijelu
Al Jazeera 25.08.2020
Druge noći nasilnih protesta u Wisconsinu, demonstranti su gađali policiju i palili automobile i zgrade. Otac Afroamerikanca Jacoba Blakea, na kojeg je policija pucala u gradu Kenosha u saveznoj američkoj državi Wisconsin, kaže da je njegov sin… »
Otac crnca koga su upucali policajci: Moj sin ima osam rupa na telu, paralizovan je
Blic 25.08.2020
Otac Afroamerikanca Džejkoba Blejka, na kojeg je policija pucala u gradu Kenoša u saveznoj američkoj državi Viskonsin, kaže da je njegov sin paralizovan od struka na dole. On je za Čikago San Tajms rekao da je njegov sin upucan osam puta tokom sukoba sa… »
Evo ko je afroamerikanac zbog koga gori viskonsin: Džejkob Blejk ima debeo dosije, evo za šta je optužen skoro (video)
Kurir 25.08.2020
Protiv Afroamerikanca Džekoba Blejka, koga je policija upucala iz neposredne blizine u američkom gradu Kenoša u Viskonsinu,podneta je krivična prijava prošlog meseca. Internetski sudski zapisi pokazuju da ga je 6. jula pravni tim okruga Blejka okrivio za… »
VIDEO: Policija u Viskonsinu pucala više puta u leđa Afroamerikanca, izbili neredi
Radio 021 25.08.2020
U gradu Kinoša u američkoj saveznoj državi Viskonsin policija je, reagujući na dojavu o porodičnom nasilju, pucala na jednog Afroamerikanca, koji je ranjen, te je sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu. Ranjenog muškarca u bolnicu je prevezla… »
Vesti dana »

Posle pravosnužne presude, Dodik najavio odlazak na Svetu Goru: "Ova poseta mi je posebno značajna u ovim trenucima"
Blic pre 37 minutajoš 4 povezane

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana