Повезане вести

Обдукције ковид пацијената откриле застрашујућу истину: Немачки патолози доказали како корона убија

Обдукције ковид пацијената откриле застрашујућу истину: Немачки патолози доказали како корона убија

Мондо 25.08.2020
Објављена детаљна анализа резултата клиничких обдукција у Немачкој доказује да је у случајевима тешког облика ковида 19, у већини случајева та болест била узрок смрти. Објављена детаљна анализа резултата клиничких обдукција у… »
Ново откриће: Ко досад није озбиљно схватио корону, сада ће

Ново откриће: Ко досад није озбиљно схватио корону, сада ће

Нова 25.08.2020
Сам врх немачке медицинске струке у области патологије тврди: имамо доказе да пацијенти умиру од Ковида-19, а не од претходних болести или од старости. Такође је доказано - корона пре свега напада крвне судове. Пандемија короне… »
ДВ: ЦОВИД-19 једини узрок смрти код тежих случајева

ДВ: ЦОВИД-19 једини узрок смрти код тежих случајева

Ал Јазеера 25.08.2020
Врхунски њемачки патолози тврде како корона вирус, прије свега, напада крвне судове. Сам врх њемачке медицинске струке у области патологије тврди како има доказе да је у већини случајева тешког обилика ЦОВИД-19 та болест једини… »
Обдукције у Немачкој доказале: Тежак облик ковида-19 може бити једини узрок смрти

Обдукције у Немачкој доказале: Тежак облик ковида-19 може бити једини узрок смрти

Телеграф 25.08.2020
Корона вирус напада пре свега крвне судове. Сам врх немачке медицинске струке у области патологије тврди да има доказе да је у већини случајева тешког обилика ковида-19 та болест једини узрок смрти, а не нека од претходних… »
Три четвртине обдукција показало да је ковид довео до смрти

Три четвртине обдукција показало да је ковид довео до смрти

РТВ 25.08.2020
БЕРЛИН - Сам врх немачке медицинске струке у области патологије тврди да има доказе да је у већини случајева тешког облика ковида-19 та болест једини узрок смрти, а не нека од претходних болести или старост, пише Дојче веле… »

Вести дана »