Povezane vesti

Nemački patolozi dokazali da se umire od koronavirusa

RTS 25.08.2020
Sam vrh nemačke medicinske struke u oblasti patologije tvrdi da ima dokaze da pacijenti umiru od kovida 19, a ne od prethodnih bolesti ili od starosti. Takođe je dokazano – korona pre svega napada krvne sudove. Pandemija korone ne jenjava već… »

Novo otkriće: Ko dosad nije ozbiljno shvatio koronu, sada će

Nova 25.08.2020
Sam vrh nemačke medicinske struke u oblasti patologije tvrdi: imamo dokaze da pacijenti umiru od Kovida-19, a ne od prethodnih bolesti ili od starosti. Takođe je dokazano - korona pre svega napada krvne sudove. Pandemija korone ne jenjava već mesecima… »

Obdukcije kovid pacijenata otkrile zastrašujuću istinu: Nemački patolozi dokazali kako korona ubija

Mondo 25.08.2020
Objavljena detaljna analiza rezultata kliničkih obdukcija u Nemačkoj dokazuje da je u slučajevima teškog oblika kovida 19, u većini slučajeva ta bolest bila uzrok smrti. Objavljena detaljna analiza rezultata kliničkih obdukcija u Nemačkoj dokazuje… »

Ko nije ozbiljno shvatio koronu, sada će: Nemački patolozi uradili obdukciju umrlih od kovida i došli do zapanjujućih…

Večernje novosti 25.08.2020
SAM vrh nemačke medicinske struke u oblasti patologije tvrdi: imamo dokaze da pacijenti umiru od Kovida-19, a ne od prethodnih bolesti ili od starosti. Takođe je dokazano - korona pre svega napada krvne sudove. Pandemija korone ne jenjava već mesecima… »

Ko nije ozbiljno shvatio koronu, sada će: Najbolji nemački patolozi uradili su obdukciju umrlih od kovida i došli do…

Blic 25.08.2020
Sam vrh nemačke medicinske struke u oblasti patologije tvrdi: imamo dokaze da pacijenti umiru od Kovida-19, a ne od prethodnih bolesti ili od starosti. Takođe je dokazano - korona pre svega napada krvne sudove. Pandemija korone ne jenjava već mesecima… »

DW: COVID-19 jedini uzrok smrti kod težih slučajeva

Al Jazeera 25.08.2020
Vrhunski njemački patolozi tvrde kako korona virus, prije svega, napada krvne sudove. Sam vrh njemačke medicinske struke u oblasti patologije tvrdi kako ima dokaze da je u većini slučajeva teškog obilika COVID-19 ta bolest jedini uzrok smrti, a ne… »

Obdukcije u Nemačkoj dokazale: Težak oblik kovida-19 može biti jedini uzrok smrti

Telegraf 25.08.2020
Korona virus napada pre svega krvne sudove. Sam vrh nemačke medicinske struke u oblasti patologije tvrdi da ima dokaze da je u većini slučajeva teškog obilika kovida-19 ta bolest jedini uzrok smrti, a ne neka od prethodnih bolesti ili starost, piše… »

Tri četvrtine obdukcija pokazalo da je kovid doveo do smrti

RTV 25.08.2020
BERLIN - Sam vrh nemačke medicinske struke u oblasti patologije tvrdi da ima dokaze da je u većini slučajeva teškog oblika kovida-19 ta bolest jedini uzrok smrti, a ne neka od prethodnih bolesti ili starost, piše Dojče vele. Takođe je dokazano da… »

Vesti dana »