Повезане вести
Очух малишана који су се утопили код Лазаревца: Били смо избезумљени, отишао сам на цигарету и више их није било! Видео
Мондо 25.08.2020
Двојица мале браће старе 5 и 7 година удавила су се у недељу у језеру Очага код Лазаревца, а њихов очух Кристијан присетио се тог кобног дана и испричао да су он и његова породица тада ишли на пијацу да купе старијем дечаку… »
"Отишао сам да запалим: Цигару...." Очух утопљених дечака открио да се трагедија догодила кад је децу оставио саму у језеру…
Блиц 25.08.2020
"Неколико сати пре несреће ишли смо на пијацу да Драгиши купимо свеске и ранац за школу. Требало је да за осам дана крене у први разред. После смо дошли на језеро, да предахнемо... А онда се догодила страшна трагедија." Овако за… »
Низ трагедија на рекама и језерима, за два месеца вода однела девет живота
РТС 25.08.2020
Сваке године на водотоцима у Србији утопи се око 80 људи. Најчешће су то деца полупливачи. Сада је, кажу у речној полицији, ризик 200 пута већи, јер су реке ове године више посећене. Најопасније је купање око слапова, сплавова… »
Окренуо сам се, није их било: Неутешни мајка и очух Драгише и Данијела који су се у недељу утопили у језеру Очага код…
Вечерње новости 25.08.2020
ДА сам само слутила да ме може задесити оваква трагедија, да у тренутку, изгубим двоје деце, никада их не бих одвела на Очагу. А толико су желели да иду на купање... Први пут смо их одвели на језеро и удавише се обојица! Ово, за… »
Вести дана »
"Европа пред цивилизацијским брисањем"! Трампов документ дигао буру: Ако се настави урушавање, континент ће бити непрепознатљив за мање од 20 година!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Гашић: Хелезове изјаве о „сарајевском сафарију“ ратнохушкачка пропаганда, међународни партнери да реагују
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
РХМЗ објавио најновију прогнозу: Ево каква нас температура очекује до краја недеље
Ало пре 4 сатијош 1 повезана