Povezane vesti

Julija Timošenko priključena na respirator

Politika 25.08.2020
KIJEV - Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko koja se zbog zaraze korona virusom nalazila u ozbiljnom stanju, priključena je na respirator i njeno stanje sada je stabilno. Zdravstveno stanje Julije Timošenko bilo je kritično, temperatura joj… »

Julija Timošenko na respiratoru

B92 25.08.2020
Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko, koja je zbog zaraze koronavirusom u ozbiljno lošem stanju, priključena je na respirator. Njeno stanje sada je stabilno. Zdravstveno stanje Julije Timošenko bilo je kritično, temperatura joj nije padala… »

Julija Timošenko na respiratoru: Bivša ukrajinska premijerka se bori sa kovidom

Mondo 25.08.2020
Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko koja se zbog zaraze korona virusom nalazila u ozbiljnom stanju. Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko koja se zbog zaraze korona virusom nalazila u ozbiljnom stanju. Priključena je na respirator i… »

Julija Timošenko obolela od korone,priključena na respirator

RTV 25.08.2020
Kijev - Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko koja se zbog zaraze korona virusom nalazila u ozbiljnom stanju, priključena je na respirator i njeno stanje sada je stabilno, izvestila je APA pozivajući se na RBC-Ukraine. Zdravstveno stanje Julije… »

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko priključena na respirator: I ćerka i zet pozitivni na koronu

Blic 25.08.2020
Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko koja se zbog zaraze korona virusom nalazila u ozbiljnom stanju, priključena je na respirator i njeno stanje sada je stabilno, izvestila je APA pozivajući se na RBC-Ukraine. Zdravstveno stanje Julije… »

Julija Timošenko priključena na respirator

Dnevnik 25.08.2020
KIJEV: Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko koja se zbog zaraze korona virusom nalazila u ozbiljnom stanju, priključena je na respirator i njeno stanje sada je stabilno, izvestila je APA pozivajući se na RBC-Ukraine. Zdravstveno stanje Julije… »

Julija Timošenko na respiratoru

Vesti online 25.08.2020
Nekadašnja premijerka Ukrajine Julija Timošenko, kod koje je nedavno ustanovljeno da je inficirana korona virusom, nalazi se u teškom stanju. Kako javljaju ukrajinski mediji, njeno stanje se pogoršalo pa su doktori bili prinuđeni da je prikače na… »

Julija Timošenko i dalje u teškom stanju, stavljena na respirator

Radio 021 25.08.2020
Nekadašnja premijerka Ukrajine Julija Timošenko, kod koje je nedavno ustanovljeno da je inficirana virusom korona, nalazi se u teškom stanju. Kako javljaju ukrajinski mediji, njeno stanje se pogoršalo pa su doktori bili prinuđeni da je stave na… »

Julija Timošenko u teškom stanju zbog korone: Lekari ne mogu da joj spuste temperaturu, stavljena je na respirator

Kurir 25.08.2020
Nekadašnja premijerka Ukrajine Julija Timošenko, kod koje je nedavno ustanovljeno da je inficirana korona virusom, nalazi se u teškom stanju. Kako javljaju ukrajinski mediji, njeno stanje se pogoršalo pa su doktori bili prinuđeni da je prikače na… »

Julija Timošenko u teškom stanju: Stavljena na respirator, lekari ne mogu da joj spuste temperaturu

Večernje novosti 25.08.2020
NEKADAŠNjA premijerka Ukrajine Julija Timošenko, kod koje je nedavno ustanovljeno da je inficirana korona virusom, nalazi se u teškom stanju. Kako javljaju ukrajinski mediji, njeno stanje se pogoršalo pa su doktori bili prinuđeni da je prikače na… »

Vesti dana »