Повезане вести
Додик поручио џаферовићу: Немојте да претите Српској! Оно што сте урадили Хрватима, нама сигурно нећете! Нећемо нестати
Курир 25.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да бошњачки члан Председништва БиХ Шефик Џаферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Републици Српској. "Разлика између мене и Џаферовића је та… »
Додик: Џаферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Српској
Блиц 25.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да бошњачки члан Председништва БиХ Шефик Џеферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Републици Српској. - Разлика између мене и Џаферовића је та што је он био… »
Додик жестоко одговорио: Џаферовић је био комадант полиције која је морала процесуирати оне који су секли српске главе у…
Вечерње новости 25.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да бошњачки члан Предсједништва БиХ Шефик Џеферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Републици Српској. -Разлика између мене и Џаферовића је та… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО У Ужице стигао и ауто-превозник Миломир Јаћимовић, студенти објавили фотографију: „Господин звани част, правда, слобода и верност!“
Нова пре 34 минутајош 28 повезаних

Троструко убиство у Прилепу - убио сестрића и његовог сина, па себе
Нови магазин пре 13 минутајош 30 повезаних

Тужилаштву враћени списи предмета надстрешница како би наставили истрагу
РТВ пре 1 сатјош 17 повезаних

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са освежењем средином недеље и новим топлотним таласом крајем јула
Наслови.аи пре 24 минутајош 22 повезане

Ђурић: Османи манипулише Трамповим речима, фабрикује оптужбе против Србије
НИН пре 54 минутајош 15 повезаних