Povezane vesti
Dodik poručio džaferoviću: Nemojte da pretite Srpskoj! Ono što ste uradili Hrvatima, nama sigurno nećete! Nećemo nestati
Kurir 25.08.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović nije autoritet, niti relevantan da priča o Republici Srpskoj. "Razlika između mene i Džaferovića je ta što je on bio komadant u… »
Dodik: Džaferović nije autoritet, niti relevantan da priča o Srpskoj
Blic 25.08.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džeferović nije autoritet, niti relevantan da priča o Republici Srpskoj. - Razlika između mene i Džaferovića je ta što je on bio komadant u ratu, a ja samo… »
Dodik žestoko odgovorio: Džaferović je bio komadant policije koja je morala procesuirati one koji su sekli srpske glave u…
Večernje novosti 25.08.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džeferović nije autoritet, niti relevantan da priča o Republici Srpskoj. -Razlika između mene i Džaferovića je ta što je on bio komadant u… »
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 24 povezane
Vučić posle sastanka sa Makronom: Tri sata smo razgovarali o metrou, napretku ka EU, svim strateškim stvarima
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Srbija ne ide na Svetsko prvenstvo, Paunovića čeka mukotrpan rad
BBC News pre 40 minutajoš 24 povezane
(VIDEO) Obezbeđenje skinulo šetalicu "Srednjoškolci uz studente" sa ograde kod Banovine
N1 Info pre 24 minutajoš 11 povezanih