Повезане вести
Додик поручио џаферовићу: Немојте да претите Српској! Оно што сте урадили Хрватима, нама сигурно нећете! Нећемо нестати
Курир 25.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да бошњачки члан Председништва БиХ Шефик Џаферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Републици Српској. "Разлика између мене и Џаферовића је та… »
Додик: Џаферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Српској
Блиц 25.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да бошњачки члан Председништва БиХ Шефик Џеферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Републици Српској. - Разлика између мене и Џаферовића је та што је он био… »
Додик жестоко одговорио: Џаферовић је био комадант полиције која је морала процесуирати оне који су секли српске главе у…
Вечерње новости 25.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да бошњачки члан Предсједништва БиХ Шефик Џеферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Републици Српској. -Разлика између мене и Џаферовића је та… »
Вести дана »

Ухапшена жена (50) у Обреновцу: Полиција извршила претрес 2 пословна објекта и привела осумњичену - заплењено 239 паклица цигарета и скоро 9 кила дувана
Курир пре 2 сатајош 4 повезане

Вучевић на оснивачкој седници Фондације епархије осечкопољске и барањске (видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

У несрећи код Сремске Митровице две особе погинуле, једна преминула у болници, 39 повређених задржано на лечењу
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

Саша Обрадовић: Одбрана у другој и трећој четвртини одлучила утакмицу
Данас пре 6 сатијош 1 повезана