Повезане вести

Додик поручио џаферовићу: Немојте да претите Српској! Оно што сте урадили Хрватима, нама сигурно нећете! Нећемо нестати

Додик поручио џаферовићу: Немојте да претите Српској! Оно што сте урадили Хрватима, нама сигурно нећете! Нећемо нестати

Курир 25.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да бошњачки члан Председништва БиХ Шефик Џаферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Републици Српској. "Разлика између мене и Џаферовића је та… »
Додик: Џаферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Српској

Додик: Џаферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Српској

Блиц 25.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да бошњачки члан Председништва БиХ Шефик Џеферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Републици Српској. - Разлика између мене и Џаферовића је та што је он био… »
Додик жестоко одговорио: Џаферовић је био комадант полиције која је морала процесуирати оне који су секли српске главе у…

Додик жестоко одговорио: Џаферовић је био комадант полиције која је морала процесуирати оне који су секли српске главе у…

Вечерње новости 25.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да бошњачки члан Предсједништва БиХ Шефик Џеферовић није ауторитет, нити релевантан да прича о Републици Српској. -Разлика између мене и Џаферовића је та… »

Вести дана »