Povezane vesti
Dodik poručio džaferoviću: Nemojte da pretite Srpskoj! Ono što ste uradili Hrvatima, nama sigurno nećete! Nećemo nestati
Kurir 25.08.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović nije autoritet, niti relevantan da priča o Republici Srpskoj. "Razlika između mene i Džaferovića je ta što je on bio komadant u… »
Dodik: Džaferović nije autoritet, niti relevantan da priča o Srpskoj
Blic 25.08.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džeferović nije autoritet, niti relevantan da priča o Republici Srpskoj. - Razlika između mene i Džaferovića je ta što je on bio komadant u ratu, a ja samo… »
Dodik žestoko odgovorio: Džaferović je bio komadant policije koja je morala procesuirati one koji su sekli srpske glave u…
Večernje novosti 25.08.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džeferović nije autoritet, niti relevantan da priča o Republici Srpskoj. -Razlika između mene i Džaferovića je ta što je on bio komadant u… »
Vesti dana »
Pavle Grbović „razbio“ priču o patriotizmu SNS: Nećete da se sretnete s Piculom, a Vučić se rukuje sa Mladenom Markačem VIDEO
Nova pre 34 minutajoš 43 povezane
Nasilje je kad posle godinu maltretiranja ponovo hoće da zatvaraju fakultete: Vučić o dešavanjima na Filozofskom
Danas pre 14 minutajoš 34 povezane
Tramp ispalio čitav baraž lažnih tvrdnji u Davosu: Jedna netačna izjava o Kini vidi se čak iz svemira
Blic pre 13 minutajoš 78 povezanih
Ministarka rudarstva i energetike: Srbija od MOL-a kupuje pet odsto akcija NIS
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Stanković (NPS): Požar u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal očigledno podmetnut
Beta pre 1 satjoš 24 povezane