Povezane vesti
Hari Megvajer proglašen krivim: Kapitenu Junajteda nije prošao pokušaj podmićivanja!
Hot sport 25.08.2020
Hari Megvajer, kapiten Mančester junajteda, proglašen je krivim zbog nanešenih teških telesnih povreda i odupiranju prilikom hapšenja. Grčki sud je kapitena ‘crvenih đavola’ proglasio krivim za napad, opiranje hapšenju i višestruke pokušaje… »
Hari Megvajer je kriv: Ne samo da je napao policiju, nego im je nudio i mito!
Mondo 25.08.2020
Po svim tačkama optužnice je kriv, čeka se samo presuda... Po svim tačkama optužnice je kriv, čeka se samo presuda... U danu kada je Garet Sautgejt pozvao Harija Megvajera u reprezentaciju Engleske i rekao da mu veruje, stižu novi detalji o… »
Fudbaler mančestera osuđen: Mekgvajer proglašen krivim za napad, opiranje hapšenju i pokušaj mita
Sportal blic 25.08.2020
Fudbaler Mančester junajteda osuđen je zbog incidenta na Mikonosu. Grčki sud je kapitena "crvenih đavola" proglasio krivim za napad, opiranje hapšenju i višestruke pokušaje podmićivanja. Zbog svega toga reprezentativac Engleske je osuđena na… »
"Albanci su mi drogirali: Sestru!" Uhapšeni kapiten Junajteda se brani posle haosa na Mikonosu: Policajac me je šutnuo u nogu…
Sportal blic 25.08.2020
Hari Megvajer je zasad izbegao duže zadržavanje iza rešetaka, a grčka policija koja ga je privela iznela je svoje viđenje incidenata koji su doveli do privođenja, a potom i problema u samoj stanici na Mikonosu. Kapiten je, podsetimo, uhapšen u… »
Vesti dana »
Profesori stali uz studente i prihvatili njihove zahteve, Vučić poziva Rektorski kolegijum BU na dijalog
Glas Amerike pre 1 satjoš 42 povezane
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 7 satijoš 5 povezanih
RTS: Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
Beta pre 41 minutajoš 24 povezane
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 2 satajoš 24 povezane