Povezane vesti
Plaćenici iz kolumbije vrebali mete u crnoj gori! Pola miliona evra za likvidaciju člana klana, evo ko je bio na nišanu
Srbija danas 25.08.2020
Za likvidaciju Saše Klikovca iskeširano je čak 100.000 evra - saopštio je glavni specijalni tužilac Crne Gore, Milivoje Katanić. - Osumnjičeni za ubistvo Saše Klikovca, bliskog kavačkom klanu planirali su ubistvo više visokopozicioniranih članova… »
Za ubistvo Klikovca Kolumbijcima dato 100.000 eura: Otkriven naručilac likvidacije kavčanina
Srbija danas 25.08.2020
Osumnjičeni za ubistvo Saše Klikovca planirali su ubistvo više visokopozicioniranih članova suprotstavljenog kriminalnog klana i članova porodica visokopozicioniranih službenika službi bezbednosti, tvrdi Dragan Radonjić, šef Specijalnog policijskog… »
Vesti dana »

Tramp se ne slaže sa Netanjahuom: “Užasna situacija u Gazi, deca gladna”
Serbian News Media pre 37 minutajoš 35 povezanih

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 57 minutajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 55 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih