Povezane vesti
Zvezda nosilac u trećem kolu, potencijalni protivnici se naziru
Sportske.net 25.08.2020
Crvena zvezda je uspela da slavi u Tirani i da dođe do trećeg kola. Ekipa Crvene zvezde je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i to je jedino što je bitno nakon današnjeg dana. Zvezda je slavila u Tirani sa 0:1, imala je dosta problema, a… »
Dekiju nije bitno da li je lepo ili ružno
Sportske.net 25.08.2020
Trener Crvene zvezde zadovljan prolaskom u treće kolo. Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u Albaniji protiv ekipe Tirane sa minimalnih 1:0. Nisu blistali puleni Dejana Stankovića, gol odluke postigao je Tomane nakon kornera. Trener Zvezde svestan da je… »
Dejan Stanković: Nije bitno da li je lepo ili ružno, važno je da se prođe
Hot sport 25.08.2020
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a nakon teškog meča trener crveno-belih Dejan Stanković istakao je da je pobeda i prolazak dalje nešto najvažnije. Zvezda korak po korak ide ka grupnoj fazi Lige šampiona… »
Stanković iskren: Ružno ili lepo, važno je da smo prošli
Mozzart sport 25.08.2020
"Izgubili smo svežinu, prestali smo u jednom trenutku da budemo mi", rekao je trener crveno-belih. Ostala je dužna navijačima Crvena zvezda u Tirani. Nije bilo lepršavosti, nije bilo tečnosti u igri... Ali crveno-beli su pređiveli u glavnom gradu… »
Stanković: Krenemo dobro, pa blokada
Nova 25.08.2020
Dejan Stanković, strateg Crvene zvezde istakao je posle pobede nad Tiranom (1:0) i prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona da je ekipa zasluženo došla do trijumfa, te da ne treba tražiti zamerke. “Znali smo da će biti teško, ali mi nije… »
Stanković: Momci su odradili fenomenalan posao
N1 Info 25.08.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je posle pobede nad Tiranom 1:0 i prolaska u treće kolo kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona da je ekipa zasluženo došla do trijumfa, te da ne treba tražiti zamerke. Posle pobede nad Evropom, preskačen je… »
"Pobedi se u zube ne gleda": Stanković zna da nije bilo lepo, ali to je sada manje bitno!
Mondo 25.08.2020
"Nije mi jasno samo zašto prestanemo da budemo mi u nekim situacijama?", zapitao se trener Zvezde posle meča. "Nije mi jasno samo zašto prestanemo da budemo mi u nekim situacijama?", zapitao se trener Zvezde posle meča. Bilo je dosta problema u igri… »
Dejan Stanković se krstio u Tirani: Pogledajte gol Zvezde i reakciju trenera crveno-belih
Telegraf 25.08.2020
Pao je treneru crveno-belih kamen sa srca. Crvena zvezda je povela u Tirani posle gola Tomanea u 62. minutu, koji je bio najviši u skoku posle kornera koji je dobro izveo Aleksandar Katai. Mučila se Zvezda do gola, Albanci su bili konkretniji i bolji… »
Dejan Stanković u čudu posle meča u Tirani zbog igre Zvezde: Nije mi jasno zašto nam se ovo dešava
Telegraf 25.08.2020
Trener crveno-belih zadovoljan je pobedom, ali ne i prikazanom igrom. Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je posle meča da je zadovoljan prolaskom u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali nije zadovoljan prikazanom igrom, a posebno "crnim… »
Vesti dana »

Sastanak Trampa i Zelenskog: Pet tačaka o razgovorima u Vašingtonu
BBC News pre 44 minutajoš 13 povezanih

Student PMF-a priveden na blokadi u Novom Sadu: Njegova koleginica tvrdi da joj je policajac rekao da ga "vodi na streljanje"
N1 Info pre 19 minutajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 20. avgust: Vraćaju se vrućine, temperatura oko 35 stepeni
Mondo pre 2 satajoš 13 povezanih

Uživo pakao kod serebrjanske šume, zbrisana 53 brigada Rusi celu noć tukli po Odesi, ima mrtvih
Alo pre 24 minutajoš 12 povezanih

Crvenoj zvezdi se ovo nije desilo devet godina, Pafos ugasio „pakao“ Marakane
Nova pre 9 minutajoš 12 povezanih