Повезане вести

Звезда носилац у трећем колу, потенцијални противници се назиру

Звезда носилац у трећем колу, потенцијални противници се назиру

Спортске.нет 25.08.2020
Црвена звезда је успела да слави у Тирани и да дође до трећег кола. Екипа Црвене звезде је у трећем колу квалификација за Лигу шампиона и то је једино што је битно након данашњег дана. Звезда је славила у Тирани са 0:1, имала је… »
Декију није битно да ли је лепо или ружно

Декију није битно да ли је лепо или ружно

Спортске.нет 25.08.2020
Тренер Црвене звезде задовљан проласком у треће коло. Фудбалери Црвене звезде славили су у Албанији против екипе Тиране са минималних 1:0. Нису блистали пулени Дејана Станковића, гол одлуке постигао је Томане након корнера… »
Дејан Станковић: Није битно да ли је лепо или ружно, важно је да се прође

Дејан Станковић: Није битно да ли је лепо или ружно, важно је да се прође

Хот спорт 25.08.2020
Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у 3. коло квалификација за Лигу шампиона, а након тешког меча тренер црвено-белих Дејан Станковић истакао је да је победа и пролазак даље нешто најважније. Звезда корак по корак иде ка… »
Станковић искрен: Ружно или лепо, важно је да смо прошли

Станковић искрен: Ружно или лепо, важно је да смо прошли

Моззарт спорт 25.08.2020
"Изгубили смо свежину, престали смо у једном тренутку да будемо ми", рекао је тренер црвено-белих. Остала је дужна навијачима Црвена звезда у Тирани. Није било лепршавости, није било течности у игри... Али црвено-бели су… »
Станковић: Кренемо добро, па блокада

Станковић: Кренемо добро, па блокада

Нова 25.08.2020
Дејан Станковић, стратег Црвене звезде истакао је после победе над Тираном (1:0) и проласка у треће коло квалификација за Лигу шампиона да је екипа заслужено дошла до тријумфа, те да не треба тражити замерке. “Знали смо да ће… »
Станковић: Момци су одрадили феноменалан посао

Станковић: Момци су одрадили феноменалан посао

Н1 Инфо 25.08.2020
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић истакао је после победе над Тираном 1:0 и проласка у треће коло квалификација за пласман у Лигу шампиона да је екипа заслужено дошла до тријумфа, те да не треба тражити замерке. После победе… »
"Победи се у зубе не гледа": Станковић зна да није било лепо, али то је сада мање битно!

"Победи се у зубе не гледа": Станковић зна да није било лепо, али то је сада мање битно!

Мондо 25.08.2020
"Није ми јасно само зашто престанемо да будемо ми у неким ситуацијама?", запитао се тренер Звезде после меча. "Није ми јасно само зашто престанемо да будемо ми у неким ситуацијама?", запитао се тренер Звезде после меча. Било је… »
Дејан Станковић се крстио у Тирани: Погледајте гол Звезде и реакцију тренера црвено-белих

Дејан Станковић се крстио у Тирани: Погледајте гол Звезде и реакцију тренера црвено-белих

Телеграф 25.08.2020
Пао је тренеру црвено-белих камен са срца. Црвена звезда је повела у Тирани после гола Томанеа у 62. минуту, који је био највиши у скоку после корнера који је добро извео Александар Катаи. Мучила се Звезда до гола, Албанци су… »
Дејан Станковић у чуду после меча у Тирани због игре Звезде: Није ми јасно зашто нам се ово дешава

Дејан Станковић у чуду после меча у Тирани због игре Звезде: Није ми јасно зашто нам се ово дешава

Телеграф 25.08.2020
Тренер црвено-белих задовољан је победом, али не и приказаном игром. Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је после меча да је задовољан проласком у 3. коло квалификација за Лигу шампиона, али није задовољан приказаном… »

Вести дана »