Povezane vesti
Mrkela nezadovoljan: Očekivanja rastu
N1 Info 26.08.2020
Uprkos tome što je Crvena zvezda prošla u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, sportski direktor kluba Mitar Mrkela bio je nezadovoljan i dan posle meča sa Tiranom. "Hoću da čestitam igračima i stručnom štabu pobedu i plasman u treće… »
Provokativne lepotice koje su postale hit na Balkanu: Dok su Zvezda i Tirana igrali meč svi su gledali u njih, a poznato da…
Sportal blic 26.08.2020
Zanosne albanske novinarke bile definitivno su ostavile najjači utisak na stadionu u Tirani. Crvena zvezda je uz dosta muke izborila plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je na neugodnom gostovanju u Albaniji savladala Tiranu… »
Mrkela ‘grmi’ na igrače: ‘Nezadovoljan sam, oni moraju da budu svesni čiji dres nose’
Hot sport 26.08.2020
Crvena zvezda pobedila je sinoć Tiranu rezulatom 1:0 i tako se plasirala u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Čelnici kluba su svesni da je jučerašnje izdanje šampiona sa ‘Marakane‘ isuviše ‘bledo’. Sportski direktor Crvene zvezde… »
Mrkela: Nezadovoljan sam i ljut
Dnevnik 26.08.2020
BEOGRAD: Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je da je nezadovoljan izdanjem crveno-belih fudbalera u Tirani uprkos pobedi protiv istoimene ekipe. Crveno-beli su sinoć prošli u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona minimalnom… »
To nije zvezda koju želim, nedopustivo slaba igra: Oštra poruka direktora posle pobede Zvezde u Tirani!
Mondo 26.08.2020
"Nezadovoljan sam i ljut, neću reći da sam razočaran, jer smo pobedili. Samo zbog pobede to neću reći. Sve ostalo nije valjalo i ovako više neće moci", kazao je sportski direktor Zvezde. "Nezadovoljan sam i ljut, neću reći da sam razočaran, jer… »
“Stanković još luta, podvig ako Zvezda uđe u Ligu šampiona”
Nova 26.08.2020
Crvena zvezda je teškom mukom izvojevala važnu pobedu u Albaniji protiv Tirane (0:1) i plasirala se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Pobedi se u zube ne gleda, ali ono što (ni)su prikazali fudbaleri srpskog šampiona u prestonici Albanije… »
"Ovako više neće: Moći!" Na fudbalere Zvezde zagrmelo iz uprave: Ne sme da se igra onako kao u Tirani, ne sme!
Sportal blic 26.08.2020
Crvena zvezda je prebrodila još jednu evro-prepreku, ali utisak koji je ostavila bio je prilično bled. O tome svedoči i nezadovoljstvo sportskog direktora crveno-belih, Mitra Mrkele. Onje dan posle plasmana u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona na… »
Mrkela: Ljut sam na igrače, pričao sam sa Stankovićem
Nova 26.08.2020
Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, bio je nezadovoljan posle trijumfa u Tirani minimalnim rezultatom. Crveno-beli su zahvaljujući golu Tomanea izborili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali daleko od toga da su na… »
Legenda Crvene zvezde je razočarana: ‘Sramota je da za prvo poluvreme ne šutneš nijednom na gol’
Hot sport 26.08.2020
Legendarni fudbaler crveno-belih Stanislav Karasi razočaran je prikazanom igrom izabranika Dejana Stankovića. Srpski šampion sinoć je uspeo da savlada albansku Tiranu rezulatom 1:0 i tako se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali… »
Umesto navijačica, seksi novinarke! Evo ko je ometao Zvezdine fudbalere sa tribina! (foto)
Mondo 26.08.2020
Lepotice su napravile pravu pometnju na stadionu u Tirani! Lepotice su napravile pravu pometnju na stadionu u Tirani! Crvena zvezda je uz dosta muke izborila plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je na neugodnom gostovanju u… »
Novi zvezdin evropski rekord: Od kad se igra Liga šampiona, ovo niko nije uradio do sada!
Sportal blic 26.08.2020
Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su savladali ekipu Tirane rezultatom 1:0 u okviru drugog kola kvalifikacija i tako došli do sjajnog rekorda. Naime, trijumf protiv albanskog šampiona bio je 10. uzastopni prolaz u kvalifikacijama za najelitinije evropsko… »
Gobeljić odgovorio navijačima tirane: Ova pobeda je za Jagodu
Večernje novosti 26.08.2020
SVIMA u Crvenoj zvezdi je laknulo posle utakmice u Tirani, ali tek sledi ozbiljna dopunska nastava za sve igrače. Pobeda je upisana, plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona obezbeđeno, ali je i prisutna svest da je igra bila ispod nivoa… »
"Bubice" gelora kange i sjajni Borjan: 3 negativna i 2 pozitivna utiska o nastupu Zvezde u Tirani!
Mondo 26.08.2020
Strah je ponovo bio faktor koji je poremetio Crvenu zvezdu, mnogo grešaka napravio je i Gelor Kanga, ali je Milan Borjan bio na pravom mestu u pravo vreme kako bi se šampion Srbije vratio s pozitivnim rezultatom iz Tirane. Dosta toga ostalo je da se… »
Srpski šampion je oborio novi rekord: Evo šta je sve Zvezda ‘dobila’ nakon sinoćne pobede!
Hot sport 26.08.2020
Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su u jako teškom meču savladali ekipu Tirane rezultatom 1:0, i na taj način plasirali se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ova pobeda nije donela srpskom šampionu samo plasman u narednu rundu, već još… »
Ovo su svi Zvezdini potencijalni rivali u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona
Večernje novosti 25.08.2020
CRVENA zvezda je uspela da eliminiše Tiranu i plasira se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pa su joj do trećeg uzastopnog plasmana u elitu ostala još samo dva koraka. Srpski šampion će na žrebu za treće kolo koji je na programu 31… »
"Ne postoji šansa da me nateraju da igram protiv kluba iz tzv.: Kosova!" Vujadin Savić nema nameru da putuje u Prištinu, evo…
Sportal blic 25.08.2020
Crvena zvezda u utorak uveče igra dugo očekivani meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Protivnik je Tirana, šampion Albanije, i to je bilo dovoljno da ovaj meč pobudi još veću pažnju srpske javnosti. A pred taj susret svoja opažanja… »
Vesti dana »
Napadač iz Magdeburga u pritvoru, nema naznaka o islamističkim motivima
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 13 satijoš 4 povezane
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
N1 Info pre 11 minutajoš 2 povezane
Usik pobedio u revanšu sa Fjurijem i odbranio titulu svetskog šampiona
Politika pre 1 satjoš 8 povezanih