Повезане вести
Провокативне лепотице које су постале хит на Балкану: Док су Звезда и Тирана играли меч сви су гледали у њих, а познато да…
Спортал блиц 26.08.2020
Заносне албанске новинарке биле дефинитивно су оставиле најјачи утисак на стадиону у Тирани. Црвена звезда је уз доста муке изборила пласман у трећу рунду квалификација за Лигу шампиона, пошто је на неугодном гостовању у… »
Мркела незадовољан: Очекивања расту
Н1 Инфо 26.08.2020
Упркос томе што је Црвена звезда прошла у наредну рунду квалификација за Лигу шампиона, спортски директор клуба Митар Мркела био је незадовољан и дан после меча са Тираном. "Хоћу да честитам играчима и стручном штабу победу и… »
Мркела: Незадовољан сам и љут
Дневник 26.08.2020
БЕОГРАД: Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела изјавио је да је незадовољан издањем црвено-белих фудбалера у Тирани упркос победи против истоимене екипе. Црвено-бели су синоћ прошли у трећу рунду квалификација за Лигу… »
Мркела ‘грми’ на играче: ‘Незадовољан сам, они морају да буду свесни чији дрес носе’
Хот спорт 26.08.2020
Црвена звезда победила је синоћ Тирану резулатом 1:0 и тако се пласирала у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Челници клуба су свесни да је јучерашње издање шампиона са ‘Маракане‘ исувише ‘бледо’. Спортски директор… »
То није звезда коју желим, недопустиво слаба игра: Оштра порука директора после победе Звезде у Тирани!
Мондо 26.08.2020
"Незадовољан сам и љут, нећу рећи да сам разочаран, јер смо победили. Само због победе то нећу рећи. Све остало није ваљало и овако више неће моци", казао је спортски директор Звезде. "Незадовољан сам и љут, нећу рећи да сам… »
Мркела: Љут сам на играче, причао сам са Станковићем
Нова 26.08.2020
Митар Мркела, спортски директор Црвене звезде, био је незадовољан после тријумфа у Тирани минималним резултатом. Црвено-бели су захваљујући голу Томанеа изборили пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона, али далеко… »
"Овако више неће: Моћи!" На фудбалере Звезде загрмело из управе: Не сме да се игра онако као у Тирани, не сме!
Спортал блиц 26.08.2020
Црвена звезда је пребродила још једну евро-препреку, али утисак који је оставила био је прилично блед. О томе сведочи и незадовољство спортског директора црвено-белих, Митра Мркеле. Оње дан после пласмана у 3. коло… »
“Станковић још лута, подвиг ако Звезда уђе у Лигу шампиона”
Нова 26.08.2020
Црвена звезда је тешком муком извојевала важну победу у Албанији против Тиране (0:1) и пласирала се у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Победи се у зубе не гледа, али оно што (ни)су приказали фудбалери српског шампиона у… »
Легенда Црвене звезде је разочарана: ‘Срамота је да за прво полувреме не шутнеш ниједном на гол’
Хот спорт 26.08.2020
Легендарни фудбалер црвено-белих Станислав Караси разочаран је приказаном игром изабраника Дејана Станковића. Српски шампион синоћ је успео да савлада албанску Тирану резулатом 1:0 и тако се пласира у треће коло квалификација за… »
Уместо навијачица, секси новинарке! Ево ко је ометао Звездине фудбалере са трибина! (фото)
Мондо 26.08.2020
Лепотице су направиле праву пометњу на стадиону у Тирани! Лепотице су направиле праву пометњу на стадиону у Тирани! Црвена звезда је уз доста муке изборила пласман у трећу рунду квалификација за Лигу шампиона, пошто је на… »
Нови звездин европски рекорд: Од кад се игра Лига шампиона, ово нико није урадио до сада!
Спортал блиц 26.08.2020
Фудбалери Црвене звезде синоћ су савладали екипу Тиране резултатом 1:0 у оквиру другог кола квалификација и тако дошли до сјајног рекорда. Наиме, тријумф против албанског шампиона био је 10. узастопни пролаз у квалификацијама за… »
Гобељић одговорио навијачима тиране: Ова победа је за Јагоду
Вечерње новости 26.08.2020
СВИМА у Црвеној звезди је лакнуло после утакмице у Тирани, али тек следи озбиљна допунска настава за све играче. Победа је уписана, пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона обезбеђено, али је и присутна свест да је… »
"Бубице" гелора канге и сјајни Борјан: 3 негативна и 2 позитивна утиска о наступу Звезде у Тирани!
Мондо 26.08.2020
Страх је поново био фактор који је пореметио Црвену звезду, много грешака направио је и Гелор Канга, али је Милан Борјан био на правом месту у право време како би се шампион Србије вратио с позитивним резултатом из Тиране. Доста… »
Српски шампион је оборио нови рекорд: Ево шта је све Звезда ‘добила’ након синоћне победе!
Хот спорт 26.08.2020
Фудбалери Црвене звезде синоћ су у јако тешком мечу савладали екипу Тиране резултатом 1:0, и на тај начин пласирали се у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Ова победа није донела српском шампиону само пласман у наредну… »
Ово су сви Звездини потенцијални ривали у трећем колу квалификација за Лигу шампиона
Вечерње новости 25.08.2020
ЦРВЕНА звезда је успела да елиминише Тирану и пласира се у треће коло квалификација за Лигу шампиона, па су јој до трећег узастопног пласмана у елиту остала још само два корака. Српски шампион ће на жребу за треће коло који је на… »
"Не постоји шанса да ме натерају да играм против клуба из тзв.: Косова!" Вујадин Савић нема намеру да путује у Приштину, ево…
Спортал блиц 25.08.2020
Црвена звезда у уторак увече игра дуго очекивани меч другог кола квалификација за Лигу шампиона. Противник је Тирана, шампион Албаније, и то је било довољно да овај меч побуди још већу пажњу српске јавности. А пред тај сусрет… »
Вести дана »

(БЛОГ) Поруке тужиоцима да "слушају Устав, а не команду": Одржава се протест "Србијо, Ужице те зове"
Н1 Инфо пре 9 минутајош 29 повезаних

Убица из прилепа најавио злочин на фејсбуку Сумња се да је убио сестрића и зета да би се осветио сестри, па извршио самоубиство
Ало пре 2 сатајош 32 повезане

Виши суд у Новом Саду вратио предмет тужилаштву: Наставља се истрага о паду надстрешнице
Сербиан Невс Медиа пре 54 минутајош 18 повезаних

Гренел оптужио Османи да манипулише Трамповим речима о Београду и Приштини
РТС пре 44 минутајош 17 повезаних