Повезане вести

Провокативне лепотице које су постале хит на Балкану: Док су Звезда и Тирана играли меч сви су гледали у њих, а познато да…

Провокативне лепотице које су постале хит на Балкану: Док су Звезда и Тирана играли меч сви су гледали у њих, а познато да…

Спортал блиц 26.08.2020
Заносне албанске новинарке биле дефинитивно су оставиле најјачи утисак на стадиону у Тирани. Црвена звезда је уз доста муке изборила пласман у трећу рунду квалификација за Лигу шампиона, пошто је на неугодном гостовању у… »
Мркела незадовољан: Очекивања расту

Мркела незадовољан: Очекивања расту

Н1 Инфо 26.08.2020
Упркос томе што је Црвена звезда прошла у наредну рунду квалификација за Лигу шампиона, спортски директор клуба Митар Мркела био је незадовољан и дан после меча са Тираном. "Хоћу да честитам играчима и стручном штабу победу и… »
Мркела: Незадовољан сам и љут

Мркела: Незадовољан сам и љут

Дневник 26.08.2020
БЕОГРАД: Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела изјавио је да је незадовољан издањем црвено-белих фудбалера у Тирани упркос победи против истоимене екипе. Црвено-бели су синоћ прошли у трећу рунду квалификација за Лигу… »
Мркела ‘грми’ на играче: ‘Незадовољан сам, они морају да буду свесни чији дрес носе’

Мркела ‘грми’ на играче: ‘Незадовољан сам, они морају да буду свесни чији дрес носе’

Хот спорт 26.08.2020
Црвена звезда победила је синоћ Тирану резулатом 1:0 и тако се пласирала у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Челници клуба су свесни да је јучерашње издање шампиона са ‘Маракане‘ исувише ‘бледо’. Спортски директор… »
То није звезда коју желим, недопустиво слаба игра: Оштра порука директора после победе Звезде у Тирани!

То није звезда коју желим, недопустиво слаба игра: Оштра порука директора после победе Звезде у Тирани!

Мондо 26.08.2020
"Незадовољан сам и љут, нећу рећи да сам разочаран, јер смо победили. Само због победе то нећу рећи. Све остало није ваљало и овако више неће моци", казао је спортски директор Звезде. "Незадовољан сам и љут, нећу рећи да сам… »
Мркела: Љут сам на играче, причао сам са Станковићем

Мркела: Љут сам на играче, причао сам са Станковићем

Нова 26.08.2020
Митар Мркела, спортски директор Црвене звезде, био је незадовољан после тријумфа у Тирани минималним резултатом. Црвено-бели су захваљујући голу Томанеа изборили пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона, али далеко… »
"Овако више неће: Моћи!" На фудбалере Звезде загрмело из управе: Не сме да се игра онако као у Тирани, не сме!

"Овако више неће: Моћи!" На фудбалере Звезде загрмело из управе: Не сме да се игра онако као у Тирани, не сме!

Спортал блиц 26.08.2020
Црвена звезда је пребродила још једну евро-препреку, али утисак који је оставила био је прилично блед. О томе сведочи и незадовољство спортског директора црвено-белих, Митра Мркеле. Оње дан после пласмана у 3. коло… »
“Станковић још лута, подвиг ако Звезда уђе у Лигу шампиона”

“Станковић још лута, подвиг ако Звезда уђе у Лигу шампиона”

Нова 26.08.2020
Црвена звезда је тешком муком извојевала важну победу у Албанији против Тиране (0:1) и пласирала се у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Победи се у зубе не гледа, али оно што (ни)су приказали фудбалери српског шампиона у… »
Легенда Црвене звезде је разочарана: ‘Срамота је да за прво полувреме не шутнеш ниједном на гол’

Легенда Црвене звезде је разочарана: ‘Срамота је да за прво полувреме не шутнеш ниједном на гол’

Хот спорт 26.08.2020
Легендарни фудбалер црвено-белих Станислав Караси разочаран је приказаном игром изабраника Дејана Станковића. Српски шампион синоћ је успео да савлада албанску Тирану резулатом 1:0 и тако се пласира у треће коло квалификација за… »
Уместо навијачица, секси новинарке! Ево ко је ометао Звездине фудбалере са трибина! (фото)

Уместо навијачица, секси новинарке! Ево ко је ометао Звездине фудбалере са трибина! (фото)

Мондо 26.08.2020
Лепотице су направиле праву пометњу на стадиону у Тирани! Лепотице су направиле праву пометњу на стадиону у Тирани! Црвена звезда је уз доста муке изборила пласман у трећу рунду квалификација за Лигу шампиона, пошто је на… »
Нови звездин европски рекорд: Од кад се игра Лига шампиона, ово нико није урадио до сада!

Нови звездин европски рекорд: Од кад се игра Лига шампиона, ово нико није урадио до сада!

Спортал блиц 26.08.2020
Фудбалери Црвене звезде синоћ су савладали екипу Тиране резултатом 1:0 у оквиру другог кола квалификација и тако дошли до сјајног рекорда. Наиме, тријумф против албанског шампиона био је 10. узастопни пролаз у квалификацијама за… »
Гобељић одговорио навијачима тиране: Ова победа је за Јагоду

Гобељић одговорио навијачима тиране: Ова победа је за Јагоду

Вечерње новости 26.08.2020
СВИМА у Црвеној звезди је лакнуло после утакмице у Тирани, али тек следи озбиљна допунска настава за све играче. Победа је уписана, пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона обезбеђено, али је и присутна свест да је… »
"Бубице" гелора канге и сјајни Борјан: 3 негативна и 2 позитивна утиска о наступу Звезде у Тирани!

"Бубице" гелора канге и сјајни Борјан: 3 негативна и 2 позитивна утиска о наступу Звезде у Тирани!

Мондо 26.08.2020
Страх је поново био фактор који је пореметио Црвену звезду, много грешака направио је и Гелор Канга, али је Милан Борјан био на правом месту у право време како би се шампион Србије вратио с позитивним резултатом из Тиране. Доста… »
Српски шампион је оборио нови рекорд: Ево шта је све Звезда ‘добила’ након синоћне победе!

Српски шампион је оборио нови рекорд: Ево шта је све Звезда ‘добила’ након синоћне победе!

Хот спорт 26.08.2020
Фудбалери Црвене звезде синоћ су у јако тешком мечу савладали екипу Тиране резултатом 1:0, и на тај начин пласирали се у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Ова победа није донела српском шампиону само пласман у наредну… »
Ово су сви Звездини потенцијални ривали у трећем колу квалификација за Лигу шампиона

Ово су сви Звездини потенцијални ривали у трећем колу квалификација за Лигу шампиона

Вечерње новости 25.08.2020
ЦРВЕНА звезда је успела да елиминише Тирану и пласира се у треће коло квалификација за Лигу шампиона, па су јој до трећег узастопног пласмана у елиту остала још само два корака. Српски шампион ће на жребу за треће коло који је на… »
"Не постоји шанса да ме натерају да играм против клуба из тзв.: Косова!" Вујадин Савић нема намеру да путује у Приштину, ево…

"Не постоји шанса да ме натерају да играм против клуба из тзв.: Косова!" Вујадин Савић нема намеру да путује у Приштину, ево…

Спортал блиц 25.08.2020
Црвена звезда у уторак увече игра дуго очекивани меч другог кола квалификација за Лигу шампиона. Противник је Тирана, шампион Албаније, и то је било довољно да овај меч побуди још већу пажњу српске јавности. А пред тај сусрет… »

Вести дана »