Повезане вести

Дончић не може сам: Далас пред испадањем, Клиперси (не)намерно газили Словенца (видео)

Дончић не може сам: Далас пред испадањем, Клиперси (не)намерно газили Словенца (видео)

Вечерње новости 26.08.2020
ДА ли Клиперси намерно ударају Луку Дончића у одлучујућим утакмицама прве рунде плеј-оф серије НБА лиге? Питање је које су поставили многи после победе екипе из Лос Анђелеса над Даласом (154:111) и вођством у првој плеј-оф… »
"Немам ја шта да причам с: Њим!" Дончића намерно газили по повређеном зглобу, Бобија "прочитали", крах Даласа! /видео/

"Немам ја шта да причам с: Њим!" Дончића намерно газили по повређеном зглобу, Бобија "прочитали", крах Даласа! /видео/

Спортал блиц 26.08.2020
Далас Маверикси се налазе пред елиминацијом из НБА плеј-офа. После , уследила је врло болна лекција: Лос Анђелес Клиперси су тријумфовали са чак 154:111 и дошли до 3-2 у серији, односно на победу од проласка у другу рунду… »
Брука и срамота: Намерно чепао Дончића по повређеном зглобу, па се вадио да није хтео!

Брука и срамота: Намерно чепао Дончића по повређеном зглобу, па се вадио да није хтео!

Мондо 26.08.2020
У редовима Клиперса заиста не бирају средства... У редовима Клиперса заиста не бирају средства... Л.А. Клиперси налазе се на победу од проласка у другу рунду плеј-офа пошто су у ноћи између уторка и среде разбили Далас (154:111)… »
Ленард и Џорџ разбили Дончића и Далас: Клиперси са 43 разлике послали Мавсе на руб елиминације

Ленард и Џорџ разбили Дончића и Далас: Клиперси са 43 разлике послали Мавсе на руб елиминације

Телеграф 26.08.2020
Дончић не може увек све сам. Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса налазе се на победу од проласка у наредно коло плеј-офа после више него убедљиве победе над Далас Мавериксима у петој утакмици прве рунде - 154:111. Два дана уназад НБА… »

Вести дана »