Povezane vesti
Politički intervju dr Žujovića: Bio bih kandidat opozicije, uz neke uslove
N1 Info 26.08.2020
“Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022, ali bih imao veoma čvrste uslove. Mene mama nije pravila za političara, ali za dve godine može svašta da se nauči. Duboko verujem da imam to srce i taj mozak da mogu da se… »
Žujović: Bio bih kandidat opozicije
Danas 26.08.2020
Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022.godine, ali bih imao veoma čvrste uslove, izjavio je za portal Nova.rs pulmolog Dejan Žujović i naglasio da njega „mama nije pravila za političara, ali da za dve godine može… »
Prvi politički intervju Žujovića: Bio bih kandidat opozicije
Nova 26.08.2020
“Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022, ali bih imao veoma čvrste uslove. Mene mama nije pravila za političara, ali za dve godine može svašta da se nauči. Duboko verujem da imam to srce i taj mozak da mogu da se… »
Vesti dana »
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Novi magazin pre 32 minutajoš 13 povezanih
Australija: premijer pozdravio zabranu društvenih mreža za decu mlađu od 16 godina
Politika pre 12 minutajoš 14 povezanih
Moskva kritikuje Zelenskog zbog zahteva da Zapad garantuje bezbednost izbora
Politika pre 1 satjoš 22 povezane