Povezane vesti
Politički intervju dr Žujovića: Bio bih kandidat opozicije, uz neke uslove
N1 Info 26.08.2020
“Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022, ali bih imao veoma čvrste uslove. Mene mama nije pravila za političara, ali za dve godine može svašta da se nauči. Duboko verujem da imam to srce i taj mozak da… »
Žujović: Bio bih kandidat opozicije
Danas 26.08.2020
Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022.godine, ali bih imao veoma čvrste uslove, izjavio je za portal Nova.rs pulmolog Dejan Žujović i naglasio da njega „mama nije pravila za političara, ali da za dve… »
Prvi politički intervju Žujovića: Bio bih kandidat opozicije
Nova 26.08.2020
“Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022, ali bih imao veoma čvrste uslove. Mene mama nije pravila za političara, ali za dve godine može svašta da se nauči. Duboko verujem da imam to srce i taj mozak da… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine grada Novog Sada: Većina odbornika protiv razrešenja gradonačelnika, bilo incidenata na ulazu
Euronews pre 16 minutajoš 37 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Udari izraelske vojske širom Pojasa Gaze, stradalo 12 osoba
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih
Danas: Pao plafon na rekonstruisanoj železničkoj stanici u Ćupriji, nema povređenih
Beta pre 3 satajoš 11 povezanih
Tužilaštvo o nesreći u Novom Sadu: Do sada saslušano četvoro, danas ispitivanje još pet svedoka
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih