Povezane vesti
Politički intervju dr Žujovića: Bio bih kandidat opozicije, uz neke uslove
N1 Info 26.08.2020
“Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022, ali bih imao veoma čvrste uslove. Mene mama nije pravila za političara, ali za dve godine može svašta da se nauči. Duboko verujem da imam to srce i taj mozak da mogu da se… »
Žujović: Bio bih kandidat opozicije
Danas 26.08.2020
Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022.godine, ali bih imao veoma čvrste uslove, izjavio je za portal Nova.rs pulmolog Dejan Žujović i naglasio da njega „mama nije pravila za političara, ali da za dve godine može… »
Prvi politički intervju Žujovića: Bio bih kandidat opozicije
Nova 26.08.2020
“Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022, ali bih imao veoma čvrste uslove. Mene mama nije pravila za političara, ali za dve godine može svašta da se nauči. Duboko verujem da imam to srce i taj mozak da mogu da se… »
Vesti dana »
Otkriveno šta je Bibi uradio nakon sastanka sa Trampom Američki mediji bruje o ovome, odmah se oglasila i portparolka Bele kuće
Kurir pre 3 satajoš 42 povezane
Dunav pravi probleme energetici: Đerdap radi smanjenim kapacitetom, otežan i uvoz goriva
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 28 povezanih
Razoran zemljotres pogodio južni Japan: Potvrđene žrtve, stotine povređenih i nestali
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 59 povezanih