Povezane vesti
Politički intervju dr Žujovića: Bio bih kandidat opozicije, uz neke uslove
N1 Info 26.08.2020
“Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022, ali bih imao veoma čvrste uslove. Mene mama nije pravila za političara, ali za dve godine može svašta da se nauči. Duboko verujem da imam to srce i taj mozak da mogu da se… »
Žujović: Bio bih kandidat opozicije
Danas 26.08.2020
Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022.godine, ali bih imao veoma čvrste uslove, izjavio je za portal Nova.rs pulmolog Dejan Žujović i naglasio da njega „mama nije pravila za političara, ali da za dve godine može… »
Prvi politički intervju Žujovića: Bio bih kandidat opozicije
Nova 26.08.2020
“Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022, ali bih imao veoma čvrste uslove. Mene mama nije pravila za političara, ali za dve godine može svašta da se nauči. Duboko verujem da imam to srce i taj mozak da mogu da se… »
Vesti dana »

Stefan Glušac pušten iz pritvora nakon premlaćivanja na protestu u Kraljevu (VIDEO)
Serbian News Media pre 6 minutajoš 29 povezanih

Beba (1) i muškarac (30) poginuli u sudaru Automobil se sudario sa teretnim vozilom kod Varaždina: Stravična saobraćajna nesreća
Kurir pre 26 minutajoš 23 povezane

Dogodio se novi snažan zemljotres; Evo kolika je jačina potresa FOTO
B92 pre 26 minutajoš 241 povezana

Stefan Lazarević je novi ''čovek u crnom'' - Evo kako ga je predstavio direktor Bilbaa!
Sportske.net pre 1 satjoš 27 povezanih