Повезане вести
'Казна доживотног затвора једина замислива', обратио се и Ратко Младић
Слободна Европа 26.08.2020
“Сребреница је кључ овог суђења", рекао је у обраћању пред Међународним резидуалним механизмом за кривичне судове у Хагу, некадашњи челник војске босанских Срба и првостепено осуђени ратни злочинац, између осталог и за… »
Ратко Младић из Хага: Жив сам и здрав и живећу док има нашег племена
Телеграф 26.08.2020
- Рат није започео Ратко Младић, нити је направио план напада на Југославију - рекао је Младић после чега је његово излагање прекинуто. Тужиоци у Хагу данас су затражили пред Међународним резидуалним механизмом за кривичне… »
Шокантно! Адвокат открио забрињавајуће податке о здрављу Ратка Младића
Србија данас 26.08.2020
Поштована председавајућа, и у здравственом и сваком погледу имам жељу да се обратим, али вас молим да то не траје 10 минута, већ макар 31, јер сам од 16. јуна 1991. гурнут у рат... Тужиоци у Хагу данас су затражили пред… »
Тужитељка у Хагу: Сребреница је била Младићева операција
Н1 Инфо 26.08.2020
Изношењем аргумената Тужилаштва данас је пред Међународним резидуалним механизмом за кривичне судове настављена расправа о жалбама на првостепену пресуду некадашњем команданту Главног штаба Војске Републике Српске Ратку… »
Тужилаштво у Хагу: Осуда Младића је оправдана, он је ратни злочинац
Санџак пресс 26.08.2020
Представници тужилаштва су пред Међународним резидуалним механизмом за кривичне судове у Хагу током жалбеног процеса бившем команданту Војске Републике Српске Ратку Младићу навели да је Младић ратни злочинац, а не херој и да је… »
Ни 25 година од геноцида 'сребренички крвник' нема коначну пресуду
Ал Јазеера 26.08.2020
Ратко Младић још чека коначну пресуду за геноцид почињен у Сребреници, иако је од тог системског покоља Бошњака прошло четврт вијека. Командант Главног штаба Војске Републике Српске, генерал Ратко Младић, који је увијек… »