Povezane vesti
"Zvala me je i Rekla: 'ja sam sva u krvi!'" Bolna ispovest supruga porodilje iz Niša koja je iskrvarila do smrti
Blic 26.08.2020
Boris Savić (34), suprug preminule porodilje Dragane Savić (34) koja je iznenada preminula nakon porođaja tako što je iskrvarila, rekao je za "Blic" da smatra da je njena smrt posledica propusta medicinskih radnika. On je potvrdio da je njegova supruga… »
Putuj s Anđelima, Anđele naš: Porodilja koja je umrla posle rođenja ćerkice danas sahranjena u Nišu! Foto
Kurir 26.08.2020
Dragana Savić (34) koja je preminula posle porođaja u Ginekološko akušerskom centru u Nišu danas je sahranjena na Vrežinskom groblju. Ona je u subotu rodila devojčicu, a u ponedeljak umrla u bolničkom krevetu. Iza sebe je ostavila supruga Borisa i… »
Ispovest supruga preminule porodilje u KC Niš: Kazala mi je da joj je loše i da je krv svuda oko nje
Kurir 26.08.2020
Boris S., čija je supruga Dragana S. (34) preminula nakon porođaja u KC Niš, kaže da očekuje rezultate obdukcije, ali da ima neke sumnje On tvrdi da je ona bila potpuno zdrava i sumnja da je njena smrt posledica propusta u postporođajnom zbrinjavanju… »
Suprug porodilje koja je preminula u KC Niš: Rekla mi je da joj je loše i da je krv svuda oko nje
Telegraf 26.08.2020
Komentarišući uzrok iznenadne smrti supruge, Boris kaže da očekuje rezultate obdukcije, ali da ima neke sumnje. Suprug Dragane Savić (34), porodilje koja je u ponedeljak preminula u Klničkom centru u Nišu, tvrdi da je ona bila potpuno zdrava te da sumnja… »
Vesti dana »
Sneg očekuje ove delove Srbije! Stiže još jače zahlađenje: Otkrivamo kada i gde stižu pahulje
Telegraf pre 4 satijoš 33 povezane
Tramp objavio energetski prekid vatre između Rusije i Ukrajine
Sputnik pre 28 minutajoš 70 povezanih
Studenti u blokadi: RIK odbacio žalbe, sledi žalba Upravnom sudu
Serbian News Media pre 7 satijoš 10 povezanih
Sve spremno za štampanje glasačkih listića: Ljubičasta boja, 3 formata, 29 jezika i 18 izbornih lista
Nedeljnik pre 2 satajoš 24 povezane