Povezane vesti
Višak u Partizanu postao najperspektivniji bek Superlige
Nova 26.08.2020
Fudbaler Metalca Jovan Vlalukin, koji odlično igra ove sezone u Superligi, rekao je da se ne ljuti što nije dobio šansu u Partizanu. “Bila je to procena pojedinih ljudi, ali se ne ljutim. Gradim svoj put, znam koliko mogu i šta želim. Najvažnije… »
"Ne ljutim se na Partizan, znam koliko vredim!"
Sportske.net 26.08.2020
Na meču protiv TSC-a tri gola je postigao Aleksandar Katanić, na dve asistencije Vlalukina. Fudbaler Metalca Jovan Vlalukin, koji odlično igra ove sezone u Superligi, rekao je danas da se ne ljuti što nije dobio šansu u Partizanu. "Bila je to procena… »
"Ne ljutim se na: Crno-bele" Otišao iz Humske i sad je najbolji asistent među defanzivcima! "šta mi znači Partizan ako sam…
Sportal blic 26.08.2020
Ponikao je u Partizanu, sada blista u drugom delu Srbije. Fudbaler Metalca jedan je od najboljih defanzivaca u našoj ligi. Tako statistika kaže, a ona još i ističe da je ovaj desni bek Metalca najbolji asistent u Superligi koji igra na pomenutoj… »
Vesti dana »
Osam osoba stradalo u požaru u staračkom domu kod Barajeva, uhapšene tri osobe
RTV pre 57 minutajoš 88 povezanih
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 39 minutajoš 70 povezanih
Viši sud u Beogradu ukinuo odluku advokata o štrajku, a pre tri godine oglasio se nenadležnim za istu stvar
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih
Raška ne pamti ovakvu tugu, ovo je tragedija za sve nas: Meštani potreseni nakon smrti troje mladih ljudi - bili su dobra i vredna deca (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 4 satijoš 9 povezanih
Tužilaštvo: Određeno zadržavanje za troje osumnjičenih zbog požara u domu za stara lica u Barajevu
Insajder pre 56 minutajoš 51 povezana