Povezane vesti
Višak u Partizanu postao najperspektivniji bek Superlige
Nova 26.08.2020
Fudbaler Metalca Jovan Vlalukin, koji odlično igra ove sezone u Superligi, rekao je da se ne ljuti što nije dobio šansu u Partizanu. “Bila je to procena pojedinih ljudi, ali se ne ljutim. Gradim svoj put, znam koliko mogu i šta želim. Najvažnije mi je da… »
"Ne ljutim se na Partizan, znam koliko vredim!"
Sportske.net 26.08.2020
Na meču protiv TSC-a tri gola je postigao Aleksandar Katanić, na dve asistencije Vlalukina. Fudbaler Metalca Jovan Vlalukin, koji odlično igra ove sezone u Superligi, rekao je danas da se ne ljuti što nije dobio šansu u Partizanu. "Bila je to procena… »
"Ne ljutim se na: Crno-bele" Otišao iz Humske i sad je najbolji asistent među defanzivcima! "šta mi znači Partizan ako sam na…
Sportal blic 26.08.2020
Ponikao je u Partizanu, sada blista u drugom delu Srbije. Fudbaler Metalca jedan je od najboljih defanzivaca u našoj ligi. Tako statistika kaže, a ona još i ističe da je ovaj desni bek Metalca najbolji asistent u Superligi koji igra na pomenutoj poziciji… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 21 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju 6. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 22 povezane

Protest i incidenti ispred prostorija SNS-a u Zemunu i Novom Beogradu
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih

CIK BiH oduzeo mandat Miloradu Dodiku, odluka pravosnažna tek nakon što prođe rok žalbe
Insajder pre 29 minutajoš 72 povezane

Hirošima obeležava 80 godina od prvog nuklearnog napada u istoriji
Nedeljnik pre 2 satajoš 13 povezanih