Povezane vesti
Oni su glupi i prevaziđeni, lako ću se sa njima izboriti! Kristijan Golubović najavio pravi pakao ovim ljudima!
Kurir 26.08.2020
Budući zadrugar Kristijan Golubović je istakao da nema potrebe da ga se budući cimeri iz "Zadruge 4" plaše jer je svestrana ličnost koja pre svega ima dobru dušu. "Ja imam svestrane talente, za sve druge stvari sem kriminala. Sve dok me hejteri… »
"Oni su glupi i prevaziđeni, lako ću se sa njima izboriti" Kristijan Golubović najavio pakao budućim cimerima u "Zadruzi 4"!…
Press 26.08.2020
Budući zadrugar Kristijan Golubović za emisiju "Ekskluzivno" istakao je da nema potrebe da ga se budući cimeri iz "Zadruge 4" plaše jer je svestrana ličnost koja pre svega ima dobru dušu. Foto:pink On je istakao da će se lako izboriti sa nepoznatim… »
Vesti dana »
"Hakeri tražili bitkoine"! Oglasio se direktor Telekom Srbija: Evo da li korisnici treba da brinu
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 3 satajoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 7 satijoš 2 povezane
Uživo - Broje se mrtvi na Bliskom istoku, traju žestoki napadi: Ubijen najmoćniji Iranac, Tramp besni na NATO
Mondo pre 9 minutajoš 32 povezane