Povezane vesti
Oni su glupi i prevaziđeni, lako ću se sa njima izboriti! Kristijan Golubović najavio pravi pakao ovim ljudima!
Kurir 26.08.2020
Budući zadrugar Kristijan Golubović je istakao da nema potrebe da ga se budući cimeri iz "Zadruge 4" plaše jer je svestrana ličnost koja pre svega ima dobru dušu. "Ja imam svestrane talente, za sve druge stvari sem kriminala. Sve dok me hejteri… »
"Oni su glupi i prevaziđeni, lako ću se sa njima izboriti" Kristijan Golubović najavio pakao budućim cimerima u "Zadruzi 4"!…
Press 26.08.2020
Budući zadrugar Kristijan Golubović za emisiju "Ekskluzivno" istakao je da nema potrebe da ga se budući cimeri iz "Zadruge 4" plaše jer je svestrana ličnost koja pre svega ima dobru dušu. Foto:pink On je istakao da će se lako izboriti sa nepoznatim… »
Vesti dana »
"Broj albanskih glasova za Rašića rastao iz izbora u izbore" Elek: Srpska lista je pokradena političkim inženjeringom Aljbina Kurtija
Blic pre 18 minutajoš 29 povezanih
Najmanje 19 ljudi poginulo u zemljotresu magnitude 7,8 na Filipinima, pokrenut manji cunami
Beta pre 1 satjoš 46 povezanih
Tramp traži od Izraela i Irana da prestanu sa "pucnjavom"! Netanjahu nije poslušao predsednika Amerike da ne uzvrati na napad Teherana, šta sada sledi? (foto)
Kurir pre 28 minutajoš 25 povezanih
Tramp za FT: Netanjahu neće imati izbora nego da prihvati sporazum SAD s Iranom
Beta pre 13 minutajoš 23 povezane
Pucaće gromovi! Temperatura će biti u drastčnom padu: Srbiji prete i oluje, evo kada se sve menja
Telegraf pre 2 minutajoš 21 povezana