Povezane vesti
Osmani: Vlada nema mandat skupštine za dijalog
Dnevnik 26.08.2020
KOSOVSKA MITROVICA: Predsednica parlamenta privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani izjavila je da aktuelna vlada u Prištini nema mandat skupštine za vođenje dijaloga sa Beogradom, kao i da dijalog dve strane nema legitimitet i platformu… »
Osmani: Vlada u Prištini nema mandat skupštine za dijalog
Nova 26.08.2020
Predsednica parlamenta privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani izjavila je da aktuelna vlada u Prištini nema mandat skupštine za vođenje dijaloga sa Beogradom, kao i da dijalog dve strane nema legitimitet i platformu. Naglasila je da se u… »
"Bomba" iz Prištine: Hotijeva vlada nema dozvolu za razgovore u Vašingtonu
Mondo 26.08.2020
U predvečerje razgovora Beograda i Prištine u Vašingtonu, i to možda i pred predsednikom SAD Donaldom Trampom, sa Kosova stižu potkopavajuće poruke. Iz Skupštine tzv. Kosova kažu da Hoti nema mandat za bilo kakve razgovore. U predvečerje… »
Četiri ahilove pete Prištine: Jedna je "bosnizacija" lažne države, Osmani udarila na Trepču i Gazivode
Srbija danas 26.08.2020
Kako je navela tzv. predsednica parlamenta privremenih prištinskih institucija, primena sporazuma kao ključnog pitanja, može se izvršiti samo ako sporazum postigne tzv. legitimna vlada sa poverenjem građana. Tzv. predsednica parlamenta privremenih… »
Vesti dana »
Rektorski kolegij Univerziteta u Beogradu odbio dijalog s Vučićem
Al Jazeera pre 1 satjoš 43 povezane
„Zakleo sam se mrtvom sinu da ga neću prodati“: Veliki broj ljudi ispred suda podržao oca mladića stradalog u namenskoj u Lučanima
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Vozač udarenog autobusa: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
Danas pre 5 satijoš 21 povezana