Povezane vesti
Sklopljeno 26.000 onlajn ugovora između banaka i klijenata
Radio 021 27.08.2020
U Srbiji se povećava broj onlajn ugovora banaka i klijenata, kojih je u prvoj polovini ove godine bilo 26.000, izjavila je viceguvernerka Narodne banke Srbije Dragana Stanić na onlajn konferenciji "Digital experience". "Prošle godine je 40.000 ugovora… »
NBS: Sklopljeno 26.000 onlajn ugovora u prvoj polovini ove godine
N1 Info 27.08.2020
U Srbiji se povećava broj onlajn ugovora banaka i klijenata, kojih je u prvoj polovini ove godine bilo 26.000, izjavila je viceguvernerka Narodne banke Srbije Dragana Stanić na onlajn konferenciji "Digital experience". "Prošle godine je 40.000 ugovora… »
Sve više onlajn ugovora sa bankama
Kamatica 27.08.2020
“Sve je češća praksa sklapanja onlajn ugovora bez odlaska u banku i prošle godine je bilo više od 40.000 takvih ugovora”, rekla je Stanić na konferenciji u organizaciji “Color Media Communications”, koja je posvećena digitalnoj transformaciji bankarskog… »
Da li ste i vi dobili kredit onlajn? Bez šaltera i papira do para došlo 26.000 ljudi
Mondo 27.08.2020
Da li ste došli da para od kredita a bez čekanja u redovima pred šalterima banaka ili gomile papira? Verovatno niste, možda niste ni znali za to, ali samo od januaru je tako svoj posao s bankom završilo 26.000 građana. Da li ste došli da para od kredita… »
Sve više onlajn ugovora sa bankama
Nova 27.08.2020
U Srbiji se sve češće sklapaju onlajn ugovori između klijenata i banaka i već u prvoj polovini godine je bilo oko 26.000 takvih ugovora, izjavila je danas viceguvernerka Narodne banke Srbije Dragana Stanić na onlajn konferenciji "Digital experience"… »
Vesti dana »
Nakon osveženja sledi jak toplotni talas: Od četvrtka do 42 stepena, RHMZ upozorava na opasnost od požara
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Jedna osoba stradala u požaru kod Smedereva, i dalje najteže u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Nedeljnik pre 12 minutajoš 27 povezanih
Još jedan zemljotres pogodio Indoneziju, nema upozorenja na cunami
Insajder pre 22 minutajoš 15 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 32 minutajoš 69 povezanih
Počela sednica Socijalno-ekonomskog saveta Srbije: Raspravlja se o minimalcu
B92 pre 7 minutajoš 14 povezanih